Aktywne Wpisy
JoeGlodomor +631
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
gymw8nhnzd +54
Byłem sceptycznie nastawiony do elektryka, ale kolega sobie mocno zachwalał i spróbowałem:
Tesla 3 standard, ~50kWh bateria LFP, pompa ciepła, tył napęd ~300KM i 5,5s do 100 km/h. Zasięg mocno zróżnicowany od temperatury i prędkości, w moim przypadku jakieś 350-500km na jednym lądowaniu.
Co mnie skłoniło do zakupu? Jeżdżę 95% czasu po mieście wokół komina, rzadko kiedy trasy do 100km a raz w roku może 500km do rodzinki.
1) stosunkowo dobre przyspieszenie jak
Tesla 3 standard, ~50kWh bateria LFP, pompa ciepła, tył napęd ~300KM i 5,5s do 100 km/h. Zasięg mocno zróżnicowany od temperatury i prędkości, w moim przypadku jakieś 350-500km na jednym lądowaniu.
Co mnie skłoniło do zakupu? Jeżdżę 95% czasu po mieście wokół komina, rzadko kiedy trasy do 100km a raz w roku może 500km do rodzinki.
1) stosunkowo dobre przyspieszenie jak
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
- wykształcenie pożądane licencjat lub magister, ale nie kierunek ścisły. Od biedy może być nawet szkoła zawodowa, jeśli kobieta czyta książki
- IQ od 101 do 115
- brak dzieci ani wcześniejszego małżeństwa. Zerwane narzeczeństwo od biedy może być
- spokojny charakter
- bycie osobą bezkonfliktową, szanującą nadrzędne zdanie męża w sprawach najważniejszych
- bycie osobą wierzącą, lub agnostykiem, ale nie ateistą
- preferowane chodzenie do Kościoła co tydzień
- ceniącą sobie rodzinę, planującą dwójkę dzieci
Gdzie szukać takiej kobiety?
#malzenstwo #zwiazki #niebieskipasek #kobiety #kiciochpyta #pytanie #milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: czyli jesteś otyły. Zarobioną kasę przeznacz na siłownię, to laska sama się znajdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takie pieniądze zarabia masa chłopów, na budowie można zarobić więcej. Musisz pokazać swoje dokonania by znaleźć kandydatkę.
W czym działasz aktywnie? alpinistyka? jakieś historyczne zajawki?
Podwodz jak zostac takim urzednikiem z wyksztalceniem inzynierskim z w sumie niezlym i stabilnym wynagrodzeniem za bezstresową pracę pozwalajacym na neetowanie jesli nie ma sie duzych wymagan od zycia. Jakies kursy, szkolenia? Pewnie znajomosci...
@mirko_anonim: mien ton przede wszystkim ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@mirko_anonim: wszędzie, bo jak nie zaczniesz to do końca życia nie znajdziesz niestety świat jest zły (╥﹏╥)
https://wykop.pl/wpis/78885435/wytlumaczy-mi-ktos-czemu-ciezko-na-tinder-spotkac-
@biskup2k: Ale wiesz, że to jest troll, a nie żadna "ona"? Że też ludzie nadal się nabierają...