Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +166
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +65
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
- wykształcenie pożądane licencjat lub magister, ale nie kierunek ścisły. Od biedy może być nawet szkoła zawodowa, jeśli kobieta czyta książki
- IQ od 101 do 115
- brak dzieci ani wcześniejszego małżeństwa. Zerwane narzeczeństwo od biedy może być
- spokojny charakter
- bycie osobą bezkonfliktową, szanującą nadrzędne zdanie męża w sprawach najważniejszych
- bycie osobą wierzącą, lub agnostykiem, ale nie ateistą
- preferowane chodzenie do Kościoła co tydzień
- ceniącą sobie rodzinę, planującą dwójkę dzieci
Gdzie szukać takiej kobiety?
#malzenstwo #zwiazki #niebieskipasek #kobiety #kiciochpyta #pytanie #milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@mirko_anonim: czyli jesteś otyły. Zarobioną kasę przeznacz na siłownię, to laska sama się znajdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takie pieniądze zarabia masa chłopów, na budowie można zarobić więcej. Musisz pokazać swoje dokonania by znaleźć kandydatkę.
W czym działasz aktywnie? alpinistyka? jakieś historyczne zajawki?
Podwodz jak zostac takim urzednikiem z wyksztalceniem inzynierskim z w sumie niezlym i stabilnym wynagrodzeniem za bezstresową pracę pozwalajacym na neetowanie jesli nie ma sie duzych wymagan od zycia. Jakies kursy, szkolenia? Pewnie znajomosci...
@mirko_anonim: mien ton przede wszystkim ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@mirko_anonim: wszędzie, bo jak nie zaczniesz to do końca życia nie znajdziesz niestety świat jest zły (╥﹏╥)
https://wykop.pl/wpis/78885435/wytlumaczy-mi-ktos-czemu-ciezko-na-tinder-spotkac-
@biskup2k: Ale wiesz, że to jest troll, a nie żadna "ona"? Że też ludzie nadal się nabierają...