Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
- wykształcenie pożądane licencjat lub magister, ale nie kierunek ścisły. Od biedy może być nawet szkoła zawodowa, jeśli kobieta czyta książki
- IQ od 101 do 115
- brak dzieci ani wcześniejszego małżeństwa. Zerwane narzeczeństwo od biedy może być
- spokojny charakter
- bycie osobą bezkonfliktową, szanującą nadrzędne zdanie męża w sprawach najważniejszych
- bycie osobą wierzącą, lub agnostykiem, ale nie ateistą
- preferowane chodzenie do Kościoła co tydzień
- ceniącą sobie rodzinę, planującą dwójkę dzieci
Gdzie szukać takiej kobiety?
#malzenstwo #zwiazki #niebieskipasek #kobiety #kiciochpyta #pytanie #milosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: brak wcześniejszego małżeństwa. Zastanów się człowieku, nie masz już 25 lat, żeby oczekiwać takich rzeczy. To, że masz 1800 erło brutto też nie czyni Ciebie top 10%. Ty się ciesz jak w ogóle znajdziesz pasożyta do utrzymania z takim podejściem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: masz tyle lat, nie masz pojęcia jak znaleźć kobitkę i masz takie wymagania. Te wymagania praktycznie możesz sobie wsadzić wiesz gdzie.
Takie pieniądze zarabia masa chłopów, na budowie można zarobić więcej. Musisz pokazać swoje dokonania by znaleźć kandydatkę.
W czym działasz aktywnie? alpinistyka? jakieś historyczne zajawki?
  • Odpowiedz
Skoro wierząca i do kościoła co tydzień to ja bym coś poszukał po stronach randkowych dla wierzących albo po jakichś polskich stronach randkowych. Niedawno kuzyn miał wesele, to on żonę poznał na wystawie kotów, oboje miłośnicy sierściuchów.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim może od razu daj to w formie ogłoszenia o pracę? Będzie łatwiej, dodaj swoje wymagania, ale też to co możesz zaoferować. Zobaczysz czy jest odzew ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz