Aktywne Wpisy

incar +549
Jeden mirek wrzucał tutaj wcześniej coś o tym parkingu przy Kuźnicach. Tutaj reakcja właściciela na krytykę
#zakopane #heheszki #januszebiznesu
#zakopane #heheszki #januszebiznesu
źródło: temp_file939450541898527650
Pobierz
mirko_anonim +14
✨️ Problemy ze ślubem i spowiedzią – co robić? Ⓘ
Słuchajcie mam problem ze swoim ślubem. Mam go za miesiąc. To jest wręcz nieprawdopodobne.
Byłem na spisaniu protokołu przedślubnego. I mam iść 2 razy do spowiedzi. Poszedłem do jakiegoś losowego kościoła w mieście i ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia. Maglował mnie itp. Głównie poszło o to, że przy spowiedzi spowiadałem się z seksu przedślubnego, dokładnie wypytywał ile razy, z iloma partnerkami. Tymi pytaniami przeszedł
Słuchajcie mam problem ze swoim ślubem. Mam go za miesiąc. To jest wręcz nieprawdopodobne.
Byłem na spisaniu protokołu przedślubnego. I mam iść 2 razy do spowiedzi. Poszedłem do jakiegoś losowego kościoła w mieście i ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia. Maglował mnie itp. Głównie poszło o to, że przy spowiedzi spowiadałem się z seksu przedślubnego, dokładnie wypytywał ile razy, z iloma partnerkami. Tymi pytaniami przeszedł

#pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bekazgrubasow
źródło: Screenshot_2023-11-15-22-43-30-021_com.opera.browser-edit
Pobierzi programowania społeczeństwa.
Pomijając już na co mamy większy wpływ, to przede wszystkim otyłość jest niezdrowa, powoduje wiele chorób, utrudnia znacząco życie otyłe osobie. W niektórych przypadkach osobom postronnym też np. W publicznym transporcie poprzez zajmowanie więcej niż jednego miejsca.
Nie powinniśmy się przyczyniać do ukrywania problemu bierną postawą lub siląc się na dodatkowe udogodnienia dla takich osób.
Przypadki, gdzie otyłość spowodowana jest hormonami lub zaburzeniami to jest statystycznie niski procent. Zwykła
źródło: 7219
Pobierz@LajfIsBjutiful:
źródło: pol_pl_Topor-duzy-czarny-54cm-1025_2
Pobierz@LajfIsBjutiful: Wzrost, możesz założyć wyższe buty, np. szpilki, koturny, p. Putin.