Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, mam pytanko do was. Mając na uwadze że byłaby to moja pierwsza poważna praca po studiach, co byście wybrali - prace w korporacji ( spoza big4) czy prace jako doradca finansowy?
W korporacji z plusów oferują Uop, praca hybrydowa, myśle że da się piąć po prostu po szczeblach kariery. W doradztwie praca na zleceniu ale można zarabiać na prowizjach. Oferują też wiele szkoleń na start.
#pracbaza #praca #korpo #korposwiat

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

Co lepsze?

• Doradca finansowy 26.6% (25)
  • Korpoświat 73.4% (69)

Oddanych głosów: 94

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: korpo daja mozliwosc zmiany dzialow, co w januszexach nie jest mozliwe,bo za mala firma.
A po drugie latwiej przejsc z korpo do janusza niz z janusza do korpo. A takze z korpo do korpo latwiej.
  • Odpowiedz
@xede: mozesz brac transporty same, czy to lokalnie czy po kraju, ew. jezdzic z dwoma pomocnikami na gabaryty na strzala, a samemu z kartonami i paczuszkami po pietrach biegac. Wiem wiem, staw skokowy, kolana, pięty, oczy, uszy, usta, nos! :)) Dziekuje, poki co na farcie! Ze szczerą wzajemnoscia.
Albo w ogole zupelnie same transporty, ze klient sam wrzuca i zrzuca towar na pake, no ale jednak to wlasnie noszenie wyrabia
  • Odpowiedz
@extraordinary_seaman: najwazniejsze jest zdrowie, jak sie trzymasz to dobrze, oby nie jeblo, bo jak jebnie to kaszanka, wiem bo sam sie teraz bujam od fizjo do neurologa, neurochirurg by juz kroil :) a mam robote siedzaca i tutaj pewnie pies pogrzebany
  • Odpowiedz