Aktywne Wpisy
goferek +79
Powinny zostać szybko postawione takie znaki na wszystkich drogach wjazdowych do miasta. I zaraz za nimi patrole policji, szybko podreperowaliby budżet.
#krakow #patologiazewsi
#krakow #patologiazewsi
spawngdapl +243
#urodziny Tylko mama pamięta o moich urodzinach, ale dziś nie zadzwoni bo leży w stanie wegetatywnym i nie złoży chłopowi życzeń. Dziś nikt nie zadzwoni :(
Tomasz Smokowski ma 50 lat. Przez 22 lata był twarzą Canal+. 4 piłkarskie Oscary za najlepszego komentatora piłkarskiego, cała piłkarka Polska znała duet Smokowski&Twarowski i prowadzony przez nich program Liga+Extra. Potem była jeszcze Liga Mistrzów na Polsacie i dyrektorstwo w NC+. W skrócie; mamy do czynienia z człowiekiem, który osiągnął duży sukces w swojej branży i postanowił go skonsumować w internecie, stąd pomysł na KS. Odpowiedzcie sobie na pytanie, czego Smokowski ma zazdrościć 9 lat młodszemu Stanowskiemu? Dlaczego miałby go nienawidzić? Bo Krzysio odkrył celebrycką niszę i szybkie wyświetlenia? Przecież Smokowski też dzięki temu więcej zarabiał, dlatego tym bardziej narracja Stanowskiego jest absurdalna.
Tak, Smokowski ma rację twierdząc, że reklamodawcy przychodzą z powodu jego nazwiska a nie kolejnych celebro-patusiarskich filmików o życiu iksińskiej, co tam palnęła kowalska albo, że kolejna gwiazdka oszukała swoich widzów. Jak mam produkt, to liczę, że zareklamuje go Smokowski w swoim wywiadzie, niż, żeby jego logo przewijało się pomiędzy kolejnymi newsami z czeluści internetowych degeneratów. Stanowski grzebie się w rynsztoku, daje atencję durniom, którzy na nią nie zasługują i robi na nich wyświetlenia, wybijając tym samym swoje nazwisko. Można sobie tylko wyobrazić ile obecnie internetowej patologii odwala jakiś cyrk w nadziei, że Stanowski nagra o nich swój film i zrobi darmową reklamę.
Rozumiem, że oczekiwaniem Stanowskiego było, aż Smokowski też usiądzie do komputera, włączy pudelka, zacznie przeglądać to całe bajorko i nagrywać o tym zoo swoje przemyślenia? Te jego wszystkie przytyki wobec Smokowskiego były po prostu żenujące. Na tym to wszystko polega - ciężko pracujesz a potem możesz sobie odpocząć. Smokowski sobie wychodzi grać na padla a potem odbiera kolejną grubą wypłatę, bo wcześniej przez 3 dekady ciężko pracował na swoje nazwisko w C+ a potem ogarniał pion dyrektorski w bliźniaczej spółce. On nie ma ochoty co miesiąc wgapiać się w ranking wyświetleń i ścigać się ze Stanowskim na kliki, w C+ już się wyścigał wystarczająco i pewnie z takim nastawianiem szedł do KS, ja już nic nie muszę, bo ja mam już wyrobione nazwisko. Smokowski nic nie dostał za darmo, jako nastolatek mieszkał we Francji, gdy wrócił, to z ciekawości zgłosił się na casting do C+ i zaczęło się zaiwanianie. Nie każdy zostaje złotym dzieckiem przeglądu sportowego.
Robić mu wyrzuty, że to ważniak, mądrala, bufon itp itd jest śmiesznym.
#smokowski #kanalsportowy #stanowski
racja 100%
Przepraszam bardzo, ale ani Smokowski ani Borek nie pracowali w telewizji za darmo i dostawali za tą swoją ciężką pracę zapewne adekwatne wynagrodzenie. I to raczej nie małe, więc dostali już to na co zapracowali.
Skoro nie chce się im już pracować to niech idą na "emeryturę" i
@Ryneczek: Ciebie może nie interesują, ale ludzi niestety tak. I dlatego w KS były takie pieniądze. Bez tego to by pewnie niewielki procent tego zarobili. Takie życie.
@enten: Tylko, ze nie lezeli, nie wiem czy widziales statystyke ze to akurat Stanowski zrobil najmniej programów.
Ja aktualnie stoje po niczyjej stronie. To ze Stano wykrecal wyniki na patokontencie jest faktem, ale to ze sam patokontent nie przyniósłby takich finansów gdyby nie nazwiska telewizyjnych głow to tez fakt.
@natod41549
akurat ten zarzut można skierować do wszystkich udziałowców KS i jakoś tak się dziwnie składa, że jedyne reklamy w których występuje Smokowski, który to niby przyciąga wielkich, ekskluzywnych sponsorów, to najbardziej kretyńskie reklamy bukmacherów
@kalosz_zaglady:
A ciekawe czy utrata normalnej widowni nie zaboli ich w swiadczeniach od sponsorow, no ciekawe xDD
@Ryneczek: Reklamodawcy nie są głupi. Nie będą inwestować w projekt, który będzie miał słabe wyświetlenia.
Obecnie sport słabo się sprzedaje (no może poza pato galami mma). Stanowski to widział i tworzył filmy zahaczające o lifestyle, afery, skandale. itp. - co
@marv0oo: z takim podejściem to powinien sobie kupić za swój ciężko zarobiony hajs z 10 czy 20 mieszkań i wynajmować, najlepiej przez agencję aby nie musieć nic samemu robić,
to jest ten model i całkiem słuszny,
no ale nie wchodzić w projekt wymagający ogromnego zaangażowania i pracy twórczej
xdddd tak tak, sponsorzy mają gdzieś czy materiały robią 20k czy 200k bo NAZWISKO
gdyby tak było to każdy Olbrychski czy inny Chyra by robili swoje kanały i kosili miliony bo przeciez ja jestem wielką gwiazdą i płaćcie, nieważne że jest 5k subów