Aktywne Wpisy
Koichi +3
Spotkał się ktoś z czymś takim? Sprzedaję obudowę do PS4 ale kupujący potrzebuje mój adres email. O co chodzi?
#olx
#olx
PAST +230
Mirki, myślałem że stopień bycia #polakicebulaki przez niektórych ludzi został już wymaksowany do oporu. Ale nie, słuchajcie tego.
Zadzwonił do mnie znajomy, gość w tym roku przechodzi na emeryturę. Odkąd wprowadzili się do mieszkania obok nowi sąsiedzi ma z nimi problemy. A to przychodzą pożyczyć sól, cukier, parę złotych wydębić też przyjdą, remontują po nocach, puszczają disco-polo, dziecko drze mordę, śmierdzące, brudne buty i ubrania budowlane na klatce – generalnie
Zadzwonił do mnie znajomy, gość w tym roku przechodzi na emeryturę. Odkąd wprowadzili się do mieszkania obok nowi sąsiedzi ma z nimi problemy. A to przychodzą pożyczyć sól, cukier, parę złotych wydębić też przyjdą, remontują po nocach, puszczają disco-polo, dziecko drze mordę, śmierdzące, brudne buty i ubrania budowlane na klatce – generalnie
Tomasz Smokowski ma 50 lat. Przez 22 lata był twarzą Canal+. 4 piłkarskie Oscary za najlepszego komentatora piłkarskiego, cała piłkarka Polska znała duet Smokowski&Twarowski i prowadzony przez nich program Liga+Extra. Potem była jeszcze Liga Mistrzów na Polsacie i dyrektorstwo w NC+. W skrócie; mamy do czynienia z człowiekiem, który osiągnął duży sukces w swojej branży i postanowił go skonsumować w internecie, stąd pomysł na KS. Odpowiedzcie sobie na pytanie, czego Smokowski ma zazdrościć 9 lat młodszemu Stanowskiemu? Dlaczego miałby go nienawidzić? Bo Krzysio odkrył celebrycką niszę i szybkie wyświetlenia? Przecież Smokowski też dzięki temu więcej zarabiał, dlatego tym bardziej narracja Stanowskiego jest absurdalna.
Tak, Smokowski ma rację twierdząc, że reklamodawcy przychodzą z powodu jego nazwiska a nie kolejnych celebro-patusiarskich filmików o życiu iksińskiej, co tam palnęła kowalska albo, że kolejna gwiazdka oszukała swoich widzów. Jak mam produkt, to liczę, że zareklamuje go Smokowski w swoim wywiadzie, niż, żeby jego logo przewijało się pomiędzy kolejnymi newsami z czeluści internetowych degeneratów. Stanowski grzebie się w rynsztoku, daje atencję durniom, którzy na nią nie zasługują i robi na nich wyświetlenia, wybijając tym samym swoje nazwisko. Można sobie tylko wyobrazić ile obecnie internetowej patologii odwala jakiś cyrk w nadziei, że Stanowski nagra o nich swój film i zrobi darmową reklamę.
Rozumiem, że oczekiwaniem Stanowskiego było, aż Smokowski też usiądzie do komputera, włączy pudelka, zacznie przeglądać to całe bajorko i nagrywać o tym zoo swoje przemyślenia? Te jego wszystkie przytyki wobec Smokowskiego były po prostu żenujące. Na tym to wszystko polega - ciężko pracujesz a potem możesz sobie odpocząć. Smokowski sobie wychodzi grać na padla a potem odbiera kolejną grubą wypłatę, bo wcześniej przez 3 dekady ciężko pracował na swoje nazwisko w C+ a potem ogarniał pion dyrektorski w bliźniaczej spółce. On nie ma ochoty co miesiąc wgapiać się w ranking wyświetleń i ścigać się ze Stanowskim na kliki, w C+ już się wyścigał wystarczająco i pewnie z takim nastawianiem szedł do KS, ja już nic nie muszę, bo ja mam już wyrobione nazwisko. Smokowski nic nie dostał za darmo, jako nastolatek mieszkał we Francji, gdy wrócił, to z ciekawości zgłosił się na casting do C+ i zaczęło się zaiwanianie. Nie każdy zostaje złotym dzieckiem przeglądu sportowego.
Robić mu wyrzuty, że to ważniak, mądrala, bufon itp itd jest śmiesznym.
#smokowski #kanalsportowy #stanowski
Miałbyś rację jakby reklamowali jakieś mercedesy czy mieszkania na Manhattanie. Ale oni reklamują Tyskie i myślę, że tam nikomu nie przeszkadzają Pato tematy, a wręcz przeciwnie to przyciąga target reklamodawcy :)
@Ryneczek: co? Zaproszenie ludzi ze świata nauki, Bartosiaka, Dodę, Wojewódzkiego, polityków to dawanie atencji patologii? Przecież Najmana to Boras przyprowadził, mordobicia też on promuje, a Janoszek to było pokazanie żałości mediów i zakłamania social mediów bardziej, niż robienie z niej gwiazdy
@rolnik_wykopowy: Typowy, bardzo tolerancyjny, przedstawiciel polskiej wsi wykopowo-okopowej.
@Ryneczek: to jest absurd. Reklamodawcy chcą dotrzeć ze swoją reklama do odbiorców i tylko tyle. Z resztą ten farmazon wyjaśnił CEO agencji marketingowej Mindspot. Trzeci akapit.
https://twitter.com/Juliuszk/status/1723041323362427077
@Ryneczek: nic bardziej błędnego, jak masz produkt to chcesz żeby był zareklamowany we fragmencie największej oglądalności. Masz w dupie czy zareklamuje go Smokowski jeżeli zobaczy to 10 osób, więc sam ze sobą się nie zgadzasz
https://twitter.com/K_Stanowski/status/1713966362744291766
Jeżeli chodzi o sportowe, to "Stanowiska" też mają największą ilość wyświetleń.
Najbardziej mnie śmieszy, że ludzie próbują deprecjonować materiały Stanowskiegi, że
@Dietetyq: I tutaj muszę się z Tobą zgodzić, Stanowski załapał temat, że to się dobrze sprzedaje i generuje duże wyświetlenia. Borek ( według mnie ) absolutnie nie pasuje do tego formatu. Stanowski nie chce stać w miejscu i tworzyć nowe formaty ale niestety "ekipa" z którą współpracował była dla niego w jakiś sposób hamulcem, ja się jemu nie
@ptakdodo: Haha, bo wiecie, mam rolnik w nicku! Wyborny żart.
KS tak dobrze działał pod wzgledem reklamowym bo na patusiarskie wyświetlenia Stanowskiego nakładał prestiżową czapkę Smokowskiego i ma on po prostu
Jeśli mamy trzymać się twojej logiki to jeśli jest koncert duetu Maryla Rodowicz i sanah to ludzie i sponsorzy idą na koncert dla Maryli XD
Pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz.
Już dawno wiadomo że jesteś tak dobry jak twoje ostatnie dzieło.