Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

cocojambo210 +4
Jakie są wasze największe marzenia moi kochani?

A marsze julek były chyba najbardziej wulgarne ze wszystkich
@Mezomorfix: to już nie jest wyparcie, a chyba jakaś choroba xD
@anonimek123456:
XDDDD
źródło: z23172376AMP,Marta-Lempart--Musi-nas-byc-stac-na-komunikacje--k
PobierzMartwcie się o własne uzębienie bo u was też nie jest najlepiej
źródło: temp_file7424681555508932946
Pobierz@Mezomorfix:
źródło: comment_1609982200OvnUwT7HIfYWxIYXdKDzzc
Pobierz@Mezomorfix: Moje kochane prawackie whataboutismy
A później się dziwcie narodowe łby że ludzie się wstydzą nazywać patriotami
@Mezomorfix: jest dużo milej i przyjaźniej. Byłem na jednym i drugim marszu.
No i protesty k0biet z wulgaryzmami na transparentach WYP1ERDALAĆ to już git, ale patriotyzm już jest niefajny:(
Wszystko co antypolskie jest SUPER NOWOCZESNE!!!!
Zobacz prawaku jaki jestem n0woczesnY
@Mezomorfix: O jakich marszach mowa? Bo jeśli o tych organizowanych przez KO, to żadnych rozwydrzonych Julek nie widziałem. Widziałem za to tysiące spokojnych, uśmiechniętych ludzi, którzy nie musieli odpalać rac żeby podkreślić swój patriotyzm XD