Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ludzie patrza na innych przez pryzmat siebie i tego co by im pomoglo/nie pomoglo
Dlatego kazdy mysli, ze udziela dobrych rad i zna sie na psychologii, bo udziela rad dla siebie :)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja przechodziłem coś podobnego, tylko w druga stronę. Moja ex byla introwertyczką. Mi nie przeszkadzało ze ona siedzi w domu i nie ma znajomych, czy tez ich nie szuka. Za to jej przeszkadzało jak wychodziłem do swoich co chwile XD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Ach cudownie być w piwnicznym związku. Jak ja nie mogę znaleźć wymówki to mój mąż zawsze coś wymyśli żeby nie wychodzić.

Ja bym nie odnalazła się w związku z kimś, kto ciągle gdzieś łazi, a on ze mną. Nawet nasza córka niemowlak najbardziej się cieszy jak wracamy skądś do domu.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Pozwolę sobie przetłumaczyć z babskiego na zrozumiały

Zależy mi na nim

Jest przynajmniej 7/10, gdyby był mniej przystojny nawet nie zawahałabym się zerwać.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim podaj mu definicje introwertyzmu i ekstrawertyzmu. Są na to tez testy online darmowe zapewne. Zróbcie, porównajcie wyniki a jak to nie dotrze to uważam ze Twój chłopak ma intelekt ameby i nigdy Cię nie zrozumie, a jakbyście razem zamieszkali to byłoby jeszcze gorzej bo mógłby co chwile znajomych spraszac wprowadzać Cię w poczucie winy ze mimo ze siedzisz w pokoju obok imprezy to nie przychodzisz itp
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja mam tak że swoją ona za bardzo nie lubi wychodzić jakoś to toleruje albo wychodzimy do znajomych nie do baru lub u nas i ona sobie idzie spać a ja siedzę i gledze do 3 w nocy.
  • Odpowiedz