Aktywne Wpisy

G06DbT +52
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Lolenson1888 +32
źródło: temp_file3907944061299699660
Pobierz

Udało się złamać 50 min! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Do 5km było spoko i biegło się przyjemnie, po punkcie z nawodnieniem zrobiłem wielki błąd i wziąłem izotnik, więcej powietrza łykałem niż napoju xD na 8 km miałem delikatną ścianę i myślałem, że nie dam rady utrzymać tempa poniżej 50 min, ale biegłem dalej, na ostatnich 800m do mety przyspieszałem stopniowo, aż nie wiedziałem co się dzieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czas netto: 00:49:19
Mogłem wcześniej przyspieszyć i próbować złamać 49 min, ale na to przyjdzie czas następnym razem ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#sztafeta #biegajzwykopem
Skrypt | Statystyki
źródło: GarminConnect_20231111-123832
PobierzPamiętam jak ja pierwszy raz złamałem 50min. Mega przeżycie ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ