Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: znajoma sobie znalazła męża i zarazem chyba pierwszego partnera majac 45 :) a wyglada na 30, serio calkiem ładna kobieta. Troche musztarda po obiedzie ale jak widac to nie zawody na czas. Ale dont worry, mnie tez to jakos omija, nie wiem, wymagania mam za duze chyba
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Przecież jest tyle portali randkowych, na których można się z kimś umówić (nie tinder/badoo). Jeżeli jesteś normalnym chłopem, który pracuje, jest odpowiedzialny i gwarantujesz zapewnienie bezpieczeństwa dziewczynie to znajdziesz w moment. Trochę wiary. :)
  • Odpowiedz
Jeżeli jesteś normalnym chłopem, który pracuje, jest odpowiedzialny i gwarantujesz zapewnienie bezpieczeństwa dziewczynie to znajdziesz w moment. Trochę wiary. :)

@Rolnik1234: przetłumaczę na nasze bo jakiś wykopek może źle zrozumieć i sobie narobić nadziei niepotrzebnie:

normalnym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ale sam sobie odpowiedz na pytanie jak wiele razy spróbowałeś? Skąd wiesz że im to weszło za 1 razem? Skąd wiesz że są szczęśliwi w tych związkach?

Niektórzy mają też zwyczajnie pecha, tak jak niektórzy dostają raka płuc mieszkając nad morzem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Czy na pewno tym parom się tak fajnie układa? Z obserwacji moich znajomych widzę, że na pierwszy rzut oka wygląda super, ale jakbyś zajrzał do środka to byś się trochę zdziwił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym - z punktu widzenia panów, nikomu nie życzę źle czy coś - jak im się ten długoletni związek rozleci i będą próbowali sił na obecnym rynku matrymonialnym, zderzą się ze ścianą, będą
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Spokojnie, nie ty pierwszy i nie ostatni. To tylko Twoje wyobrażenie - "inni mają, a tylko ja nie mam".
Polecam zająć się sobą, swoim życiem, czymś co lubisz, pracą. Zająć swój czas, aby nie myśleć o związkach, dziewczynach. Da się.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz
@mirko_anonim mam identyczne odczucie. Czuje się bardzo samotna. Czego bym nie robiła to i tak zawsze ląduje sama. Nawet widzę różnice w aplikacjach randkowych. Kiedy miałam 18 lat to naprawde bylo sporo fajnych kolesi, co chwila jakieś spotkania, randki itp. nawet mimo to ze jestem gruba. Na tinderze tez poznałam swojego ex ale No po 5 latach się rozpadło. A Teraz się czuje jakbym była w wielkiej czarnej dziurze. To tak
  • Odpowiedz
@typowyWykopekMizogin ale ja nie chce, akceptuje siebie taką jaka jestem. Nie będę się odchudzać tylko po to żeby miec faceta. Robiłam to już nie raz i nic dobrego z tego nie wyszło. Z reszta kilka lat temu jakoś nie było z tym większego problemu i przed poznaniem byłego co chwila z kimś kręciłam
  • Odpowiedz