Aktywne Wpisy

MonazoPL +303
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
1-1-1-1 +214
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#it #praca #pracait #korposwiat
Moja poprzednia firma redukowała pracowników i niestety padło na mnie, tym samym mam 3 miesięczną dziurę w CV (imo zachowali się po świńsku robiąc to po 2 latach pracy bez żadnych rozmów osobistych ze mną). Jak się z tego tłumaczyć na następnych rozmowach, bo tak jak przed obecną wymyślałem jakieś wymówki - to brzmiało to trochę słabo? Czy jest sens z góry mówić prawdę, że była redukcja i padło na mnie i trudno, czy w CV po prostu wpisać, że zacząłem pracę od razu po tamtej?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: czemu chcesz się tłumaczyć?
A dwa, na cholere chcesz sie tlumaczyc, mowisz zgodnie z prawda, ze byly redukcje i ciebie zredukowali, nie wiem po co to ukrywac.
─────────────────
Nie masz długów, zobowiązań więc po prostu postanowiłeś chwilkę odpocząć. Nie każdy musi cały czas pracować.
UOP robota, z której poleciałem, a teraz mam b2b
@
@mirko_anonim: przyzwyczajaj się, jesteś tylko wierszem w Excelu.
@mirko_anonim: no ok. Jesteś upośledzony. Nie dość że 3 miesiące nie robiłeś nic konstruktywnego to jeszcze nie potrafisz wymyślić co konstruktywnego mogles robic przez trzy miesiące.
Większość ludzi, którzy się zwalniaja ode mnie z firmy (big4) to idzie na 6-18 msc po prostu wolnego żeby pożyć życiem... Ale Ty nie. Ty potrzebujesz powodu i usprawiedliwienia XDDDD zniszczyles mi leb typie
Wymyśl coś co ma