Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +788
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Gorące zawalone typem, który przywiózł śmieci do Lidla i się dziwi, że nie chcą mu za to zapłacić xDDD
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
źródło: temp_file4043699005369485722
Pobierz

Niby fajne, mi też się podoba ale jakby nie patrzeć mocno to uprzedniatawia kobiety, które sobie zbierasz jak pokemony xD
źródło: Screenshot_20231107_143630_Vivaldi Browser
Pobierz@Tommy__: najlepszy system walki, nie w------j mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) serio, tak do niego przywykłem że z przyjemnością oglądałem coraz to kolejne fiksy i wygibasy Geralta z okrzykiem "HILJJAAAAH"
@Mirkoncjusz: żeby było zabawniej, w takich Simsach 2 jest system Wspomnień i np. każde całowanko albo bara-bara z innym simem zostaje odnotowane jako kolejny kafelek na liście wspomnień, do którego w każdej chwili można sobie wrócić. Czym to się w sumie różni od "kolekcjonowania" babek, z którymi się chędożyło? ¯\(ツ)/¯ poza nagością, ale to tylko kwestia progów wiekowych każdej z gier
Przypominam tylko, że to gra 18+.
@Lohengrin dlaczego to było "s---------e"? Pytam serio - nie mówię że było fajne, bo było obojętne, ale skąd aż takie słowa? S---------y to był system walki xd
Mimo dziwnego systemu walki i sporego niedopracowania (błedy, wiele NPCów to klony) to i tak była dobra gra, lepsza moim zdaniem niż druga część.
@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy w dupie mam wrzask prawactwa, po prostu bym w taką grę nie grał. Mówię o grze która już istnieje i w której był fajny motyw, który to teraz nagle "zło" i "oby go nie było". Jak jej się gra nie podobała, to po co w nią grała?