Wpis z mikrobloga

@Mirkoncjusz: przeciez kontrowersje były już wtedy z tymi kartami.
Niby fajne, mi też się podoba ale jakby nie patrzeć mocno to uprzedniatawia kobiety, które sobie zbierasz jak pokemony xD
  • Odpowiedz
najważniejsze żeby nie było systemu walki w którym się czeka aż się kursor podświetli xD

@Tommy__: najlepszy system walki, nie w------j mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) serio, tak do niego przywykłem że z przyjemnością oglądałem coraz to kolejne fiksy i wygibasy Geralta z okrzykiem "HILJJAAAAH"
  • Odpowiedz
  • 2
@agdybytak mi się system walki też bardzo podobał (wtedy). Jak w Wiedźminie miałeś wyczekać kiedy zadać ponowny cios mieczem to źle, ale jak w Soulsach masz wyczuć kiedy wcisnąć unik, po którym rycerz w pełnej zbroi rzuca się przed siebie i robi przewrót - "zajebioza!!1" xD
  • Odpowiedz
Niech sobie pogra w simsy.

@Mirkoncjusz: żeby było zabawniej, w takich Simsach 2 jest system Wspomnień i np. każde całowanko albo bara-bara z innym simem zostaje odnotowane jako kolejny kafelek na liście wspomnień, do którego w każdej chwili można sobie wrócić. Czym to się w sumie różni od "kolekcjonowania" babek, z którymi się chędożyło? ¯\(ツ)/¯ poza nagością, ale to tylko kwestia progów wiekowych każdej z gier
  • Odpowiedz
@Mirkoncjusz: jakby dodac troche morrowindowych a moze bardziej dnd-owych ciekawostek to mozna by zrobic z tego calkiem dobry rpgowy system walki, oparty troche o rzut koscia, triche wytrzymalosc, ale zwlaszcza o odblokowane skille, eliksiry, itd. Bo tez system walki uzalezniony w pelni od tego jak doswiadczony jest sam gracz to jednak arcadówka jest , a to gra rpg a nie akcyjniak wiec mozna by troche pojsc w strone w ktorej
  • Odpowiedz
@Theo_Y no jakie było? Było jak było. W klimacie wiedźmina.
Przypominam tylko, że to gra 18+.
@Lohengrin dlaczego to było "s---------e"? Pytam serio - nie mówię że było fajne, bo było obojętne, ale skąd aż takie słowa? S---------y to był system walki xd
  • Odpowiedz
@Mirkoncjusz: te kartyy były trochę żałosne, ale w sumie nawet zabawne.
Mimo dziwnego systemu walki i sporego niedopracowania (błedy, wiele NPCów to klony) to i tak była dobra gra, lepsza moim zdaniem niż druga część.
  • Odpowiedz
  • 0
to wrzask prawactwa

@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy w dupie mam wrzask prawactwa, po prostu bym w taką grę nie grał. Mówię o grze która już istnieje i w której był fajny motyw, który to teraz nagle "zło" i "oby go nie było". Jak jej się gra nie podobała, to po co w nią grała?
  • Odpowiedz