Wpis z mikrobloga

@Mirkoncjusz w------e miałem i mam w te karty, ale zapomnij ze takie coś będzie w nowym wiedźminie xD
W cyberpunku masz prezydentke, polityczke, analityczke a ty liczysz ze zbierać karty wyruchanych kobiet będziesz XDD
  • Odpowiedz
  • 1
@mr_brOz nie przypominam sobie, ale nawet gdyby, to i tak nie ma to dla mnie znaczenia, bo grałem w grę i mogłem wyrobić sobie własne zdanie. A tym bardziej nie ma znaczenia opinia jakiejś Julki z "naTemat", zamieściłem ten "artykuł" dla beki. Niech sobie pogra w simsy.
  • Odpowiedz
@Goronco: przecież w cyberpunku nie było nic wsadzone na siłę, kobieta będąca CEO tech korporacji to dla ciebie taka beka? Kto dzisiaj jest dyrektorem AMD? Co do Songbird - od tysięcy lat wszystkie służby wywiadowce w historii szkoliły kobiety, czy to do zinfiltrowania wroga, do tajnych operacji, szantażu i werbunków, od oficerów do najważniejszych polityków w państwie.

Phantom Liberty to najzwyklejszy, tradycyjny thriller szpiegowski, bez żadnej agendy czy "lewactwa", ale
  • Odpowiedz
@fastmotion otóż nie xD za to twój komentarz jest idealnym potwierdzeniem tego co mówię. Sam pytasz o to kto jest dyrektorem AMD, a w cyberpunku byłaby to "dyrektorka"

• Odpowiedz
bo obecność kobiet go razi w oczy - on woli facetów

@fastmotion: jest i on, postępowy feminista używający sugestii bycia gejem jako obelgi. To mi się nigdy nie znudzi xD
  • Odpowiedz
@Werdna: @Goronco nie jestem żadnym feministą, po prostu wy macie n----------e w głowach i wszędzie widzicie lewactwo i feminizm. Wymieńcie mi jedną dobrą książkę która jest thrillerem szpiegowskim i gdzie nie ma agentek tylko sami kolesie, wielcy krytycy lewactwa
  • Odpowiedz
@Mirkoncjusz: I w sumie w remake wiedźmina 1 może takich rzeczy nie być, bo każdy większy wydawca teraz w-------a na sile jakieś lgbtqwertyia+ inkluzywne gówna do gier, żeby przypadkiem nikogo nie urazić
  • Odpowiedz
@Mirkoncjusz: Takie se to było, w ogóle bym nie płakał jakby zamiast ruchania czegobądź był dodany gwint. Geralt był wrażliwy na kobiece wdzięki, ale też nie ruchał pierwszej lepszej wieśniaczki, której dał kwiaty.
  • Odpowiedz