Wpis z mikrobloga

• 14
@mirko_anonim: równie dobrze może być nauczona "z domu", że dba się o siebie do ludzi, a nie dla siebie samej. Po domu można brudno, zaniedbanie, ale do wyjścia odpicować się na tip top.
Kwestia czy dotyczy to tylko jej wyglądu, czy dbania o dom również, bo można nie wyglądać samemu, ale mieć ogarnięte. Jeśli nie dba ani o siebie ani o dom, to zalatuje syfiarą
  • Odpowiedz
  • 6
@mirko_anonim oczywiście że nie próbowałeś rozmawiać, za to robiłeś kolacyjki i pojechaliście na kręgle w czwartek. urocze, ale problemy potrzebują poważnych rozwiązań
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Najśmieszniejsze jest to, że jak chemia ze związku wyparowuje to większość polskich facetów ucieka sie do kobiecych rad. Czyli właśnie więcej romantico i więcej skakania i więcej pokazywania że mu zależy jak jasna cholera, chociaż pewnie właśnie to doprowadziło do śmierci związku. Ja stawiam orzechy przeciwko kamieniom że w sytuacji jak powyzej opisana, lepszym rozwiazaniem był by ostry pojazd delikwentce, gdzie się wyraznie daje do zrozumienia że jak jej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim a na tych kolacjach rozmawiałeś z nią o tym co czujesz w związku z tym jak się ona zachowuje? To jak to interpretujesz to mniej istotne ale to jak się czujesz z jej zachowaniem jest kluczowe i warte przekazania jej. Jeśli jej zachowanie interpretujesz przeciwko sobie i tak jej przedstawiasz to nic dziwnego ze myśli ze ja kontrolujesz. Jakbyś jej powiedział ze Ci przykro i czujesz się nie kochany bo
  • Odpowiedz
  • 17
Na instagrama wrzuca coraz bardziej odważne zdjęcia,

@mirko_anonim: jak różowa zaczyna wrzucać więcej fot na instagrama to związek zaraz się skończy, a laska się puści. To jest prawda, którą odkryłem już lata temu i która sprawdziła się wśród moich znajomych kilkakrotnie. One się tam zaczynają reklamować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: technicznie jestes juz singlem, tylko opłaca się jeszcze z tobą przebywać bo jakiś hajs skapnie, czy spędzanie czasu za nic zapewnisz. Poza tym małpa jeszcze nie trzyma nowej gałęzi dostatecznie mocno, toteż nie puściła pierwszej
więcej szacunku do siebie
  • Odpowiedz