Aktywne Wpisy

maybe +184
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
PobierzCzy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

#zorza #zorzapolarna #mojezdjecie #astrofoto #podkarpacie
źródło: merge.sm
Pobierzźródło: temp_file7731314782165221882
Pobierz@PilotChemitrialsa: Krótko świeciła, ale za to obficie. Siostra akurat jechała autem (to od niej się dowiedziałem) i myślała, że się coś pali.
Ogólnie to polecam apkę, zawsze wiesz zawczasu, że coś będzie się działo
@DEMONzSZAFY:
Jak lubisz tego typu rzeczy, to przeczytaj sobie to. Moi dziadkowie kilka razy wspominali te zorze.
źródło: _MG_21432
Pobierzwkurza mnie, że ludzie tak podkręcają te foty, bo inni którzy nie widzieli tego zjawiska dzisiaj/wczoraj mają ból dupska, myśląc, że stracili zorzę życia i w sumie to warto byłoby jechać 400km na północ czy południe, bo