✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy po otrzymaniu pozytywnej decyzji kredytowej jest szansa na jej cofnięcie? Dostałem pozytywną decyzję kredytową z banku, ważność 3 miesiące, a chciałbym zmienić pracę i nie wiem czy status "na wypowiedzeniu" może być problematyczny. Doradca kredytowy mówi, że najbezpieczniej nie składać wypowiedzenia przed podpisaniem umowy kredytowej, ale nie wiem czy to nie dmuchanie na zimne.
@mirko_anonim: Decyzja to oferta banku i nie może zostać "cofnięta", chyba, że bank otrzyma informację o tym, że została wydana na podstawie fałszywych dokumentów lub danych. W umowie kredytowej często jednak znajdują się oświadczenia kredytobiorcy o tym, że sytuacja finansowa nie uległa zmianie względem tej podanej we wniosku.
Czy po otrzymaniu pozytywnej decyzji kredytowej jest szansa na jej cofnięcie? Dostałem pozytywną decyzję kredytową z banku, ważność 3 miesiące, a chciałbym zmienić pracę i nie wiem czy status "na wypowiedzeniu" może być problematyczny. Doradca kredytowy mówi, że najbezpieczniej nie składać wypowiedzenia przed podpisaniem umowy kredytowej, ale nie wiem czy to nie dmuchanie na zimne.
#kredythipoteczny #pracbaza #korposwiat #nieruchomosci #finanse
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi