Wpis z mikrobloga

Jestem 37 letnim starym kawalerem prawiczkiem z własnym M i kupą siana koncie.

@mirko_anonim: Pewnie bajt ale zawsze mnie zastanawia to czemu dużej kasy dorabiają się najczęściej osoby które nie mają na nią żadnego pomysłu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No i zajebiscie. Po co Ci trajkocząca i hipergamiczna baba…skup się na sobie…kup se jacht i pływaj dookoła świata. Mieszkanie wynajmij, żeby mieć stały dopływ pieniędzy. Niech się kręci.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: najlepsze, co możesz teraz zrobić to skupić się na sobie. Jeśli widzisz sens w rozwijaniu kariery, to w to idź, jeśli wolisz wygodną posadę bez ścigania się o awans, to takiej szukaj. Może warto inwestować w jakieś hobby, próbować różnych atrakcji dla samego zdobywania doświadczeń, skoro masz kasę i stabilność... albo po prostu siedzieć w przyjemnym zaciszu własnego domu, jeśli tak wolisz. Grunt, to poukładać sobie wszystko w głowie,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP):

Jak masz siano to wykup sobie coaching uwodzenia

Żeby wyrywać stare panny/samotne matki po karuzeli kaktusów, które już się wyszalały i teraz szukają stabilizacji? XD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

zawsze lepiej mieć hajs niż nie mieć

@BlackpillNaCalego: duża kasa wymaga dużej pracy i stresu, a ja chce zwolnić, bo jedyna osoba o którą musze się już tylko troszczyć jestem ja, a ja potrzebuje tyle, żeby przeżyć i mieć gdzie mieszkać. A reszta świata niech płonie, no i tak zdychamy nie
  • Odpowiedz