Aktywne Wpisy
planarize +209
Inicjatywa Stop Niszczeniu Gier Komputerowych właśnie przebiła wymagany próg w Danii, jest to piąty kraj z wymaganych siedmiu i zebrano ~340k głosów poparcia z potrzebnego miliona. :)
https://eci.ec.europa.eu/045/public/
#gry #pcmasterrace #komputery #konsole #playstation #xbox #stopkillinggames
https://eci.ec.europa.eu/045/public/
#gry #pcmasterrace #komputery #konsole #playstation #xbox #stopkillinggames
Kolanka +821
Żukosia podała dalej mojego twitta o wniosku o udzielenie informacji publicznej na temat telefonów w sekretariacie MRiT.
Teraz czuje presje żeby to dowieźć xD
#nieruchomosci
Teraz czuje presje żeby to dowieźć xD
#nieruchomosci
1) Czy ktoś używał subskrypcji platinum ? Jeśli tak , czy warto? Na reddit można znaleźć mieszane opinie ale wolałbym poznać doświadczenia z lokalnego ogródka
2) Dotąd byłem pewien, że mała liczba matchy to po prostu konsekwencja słabej facjaty / zdjęć. Natomiast teraz czytam na reddit o masowych shadowbanach . Czy doświadczyliście tego ? Czy rzeczywiście konto z nowego numeru Wam pomogło?
3) Czy korzystaliście z innych aplikacji poza tinderem ? Jeśli tak czy są godne polecenia?
#tinder #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #redpill #blackpill #samotnosc #przegryw #badoo
Ogólnie ja miałem konta pod sponsoring, 2 otwarcie napisany opis, w 3 już mniej. Trzecie konto przeżyło dłużej, jakieś 1,5 dnia. Pierwsze dwa padły po jakiś ~8h. Bo totalnie przestałem mieć matche i zero odpowiedzi na wiadomości.
Nawet mają zwykłe konto też dosyć łatwo trafić shadowa z tego co kojarzę. Tinder (o dziwo) nie lubi przesuwania wszystkiego w prawo... Oraz dużej ilości przesuwań. Wystarczy opisać historie po jakich zachowaniach konto przestało mieć jakikolwiek odzew.
Prócz oczywistych łamań regulaminu (czyli sponsoring) to jeżeli wedle moderacji złamałeś regulamin albo bot wykryje podejrzane zachowanie -
1. Nie używałem, bo nie potrzebowałem. Po miesiącu od założenia darmowego konta śmiałem 600+ par, więc w jakim celu to kupować?
2. Nigdy czegoś takiego nie odczułem. Matche codziennie wpadały, rozmowy normalnie się toczyły.
3. Nie - na tinderze jest najwięcej osób.