Wpis z mikrobloga

Kilka pytań do szanownego grona:
1) Czy ktoś używał subskrypcji platinum ? Jeśli tak , czy warto? Na reddit można znaleźć mieszane opinie ale wolałbym poznać doświadczenia z lokalnego ogródka
2) Dotąd byłem pewien, że mała liczba matchy to po prostu konsekwencja słabej facjaty / zdjęć. Natomiast teraz czytam na reddit o masowych shadowbanach . Czy doświadczyliście tego ? Czy rzeczywiście konto z nowego numeru Wam pomogło?
3) Czy korzystaliście z innych aplikacji poza tinderem ? Jeśli tak czy są godne polecenia?

#tinder #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #redpill #blackpill #samotnosc #przegryw #badoo
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Maxior99: używałem, bez platinium pewnie bym miał ze 30 par a takto miałem koło 100 w miesiąc. Niby są te priorytetowe lajki ale dałem jednej superljaka i wyswietlilem się dopiero po jakichś dwóch tygodniach, więc pewnie niektórym w ogóle się nie wyświetlałem.
  • Odpowiedz
@Maxior99: 2) tak, 3 konta poszły w p---u :D Ogólnie to jest najgorsze, jeżeli złamiesz zasady to nawet nie zauważysz kiedy wpadł ci shadowban.
Ogólnie ja miałem konta pod sponsoring, 2 otwarcie napisany opis, w 3 już mniej. Trzecie konto przeżyło dłużej, jakieś 1,5 dnia. Pierwsze dwa padły po jakiś ~8h. Bo totalnie przestałem mieć matche i zero odpowiedzi na wiadomości.

Nawet mają zwykłe konto też dosyć łatwo trafić shadowa z tego co kojarzę. Tinder (o dziwo) nie lubi przesuwania wszystkiego w prawo... Oraz dużej ilości przesuwań. Wystarczy opisać historie po jakich zachowaniach konto przestało mieć jakikolwiek odzew.

Prócz oczywistych łamań regulaminu (czyli sponsoring) to jeżeli wedle moderacji złamałeś regulamin albo bot wykryje podejrzane zachowanie -
  • Odpowiedz
@Maxior99: Zero aktywności zewnętrznej w koncie, czyli nikt ci nie odpowiada na wiadomości, zero matchy (nawet jakbyś dawał super lajki kaszalotom). One po prostu nie widzą twojej aktywności.
  • Odpowiedz
@Maxior99: jakiś tydzień bez subskrypcji, noim zdaniem ten platinium jednak lepszy bo są te priorytetowe lajki a Gold to właściwie tylko widać kto Cię polajkuje i nielimitowane lajki
  • Odpowiedz
@Maxior99: Ja używałem przez jeden miesiąc, no i chyba się opłaciło, co prawda statystyki mam bardzo słabe jak na zdjęciu, ale z tą jedną jedyną poznaną dziewczyną się spotykam, więc cel założenia tindera został osiągnięty i nie przedłużałem subskrypcji. Superlajków dużo rozdałem, ale żadna z nich mnie w prawo nie dała. Ta z którą się spotykam to chyba zobaczyła mnie dzięki polubieniom priorytetowym.
karolek118 - @Maxior99: Ja używałem przez jeden miesiąc, no i chyba się opłaciło, co ...

źródło: tdddd

Pobierz
  • Odpowiedz
@Maxior99: ale cope xDDD jak masz ryj 7/10 i minimum bajery to na tinderze bez problemu się umówisz na x randek tygodniowo. Premium to narzędzie, by rycyganić hajs od tdkich przegrywów, a shadowbana to może wyłapać trollujący strramer, a nie zwykły użytkownik.
  • Odpowiedz
@Maxior99:
1. Nie używałem, bo nie potrzebowałem. Po miesiącu od założenia darmowego konta śmiałem 600+ par, więc w jakim celu to kupować?
2. Nigdy czegoś takiego nie odczułem. Matche codziennie wpadały, rozmowy normalnie się toczyły.
3. Nie - na tinderze jest najwięcej osób.
  • Odpowiedz
@Maxior99 2) z tym to Rel, dwa razy mi tylko jakby algorytm sprzyjał i przez dwie godziny łącznie wpadło 50 lajkow i z 8 matchy, tak to cały czas wszystko stoi w miejscu XDD
  • Odpowiedz