Aktywne Wpisy

kluha666 +180
Właśnie oficjalnie, przed chwilą ukończyłem Assassin's Creed Origins. Może wrócę do gry, za kilka miesięcy, żeby ukończyć DLC. To pierwsza gra jaką ukończyłem od kiedy choruję na #schizofrenia czyli od 5 lat (!). Dla przeciętnego człowieka, to żaden wyczyn, dla mnie jest to ogromne wyzwanie. Cieszę się, że mu podołałem.
#gry #chwalesie
#gry #chwalesie
źródło: 1000009964
Pobierz
bedejutro +129
To szczurowisko powinni wpisać do rejestru dziedzictwa kulturowego jako wzorzec budownictwa krakoskiego
#krakow #patodeweloperka #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
#krakow #patodeweloperka #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
źródło: obraz
Pobierz

HOW'S IT GOING, YOUNG ONE, HEHE?! ANYTHING HAPPEN OVER THE WEEKEND:
This and that
Butt stuff
Drilling
Knitting
Poking
Laying
Blowing
Banging
Tapping
Plowing
Sexy time
Licking
Nailing
Thundering
Pinching
Stabbing
Inflating
Stepping on
Pickling
Covered
Pickled
Nailed
Shotgunned
Buttoned
Spackled
Wedged
Bird-watching
Whacked with a stick
Fitted
Put down
Porked
Marched
Prodded
Drizzled
Threshed
Smoked?
Michael, why are you so quiet? Nothing happened to you?
So maybe you at least did something with your lady:
Frying pan
Touring Kuciapa
Tickling a bat
Hill exploring
Scratching a beaver
Tanning a fox
Watering the furrow
Field irrigation
Squeezing a lemon
Hugging a dumpling
French tornado
Teasing a mussel
Bison fondling
NOT EVEN THAT?! ARE YOU WARM-BLOODED THEN?! MANIUŚ! THE YOUNG ONE DIDN'T GET ANY "ACTION" AGAIN THIS WEEKEND. MAYBE HE'S INTO BOYS OR SOMETHING ELSE.
#przegryw #pracbaza #januszex #kolchoz #robpill #angielskizwykopem #angielski #praca #heheszki #robpill #januszalfa #produkcja #zalesie #bekazpodludzi #patologiazewsi #produkcja
źródło: OFFICE_VS_PRODUCTION
Pobierzźródło: temp_file4484145781594935442
Pobierz@BlackpillRAW: Ok, oski dalej szydź z pracowników fizycznych tylko to potraficie robić na szczycie.
@DarkZizi: XD To niby ja jestem na szczycie? Nie wiedziałem. Ja do jakichś ludzkich zarobków to mam lata świetlne. Ja jestem na entry level i zarabiam trochę ponad minimalną. Wcale nie jest oczywiste, że dotrę do miejsca w którym chce być pomimo, że codziennie na to pracuję
@BlackpillRAW: musze przyznać, że masz ambitne cele. To sie chwali!
Pora dołożyć do tego 6 pack i 6 figures.
Ale i tak jak mam morde 5/10 i dynamiczność Dużego Fiata jadącego na kole dojazdowym, to nic mi to nie da w kwesti rynku świń.