Aktywne Wpisy

Wrrronika +97
Pluję z całego serca na h----d
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
źródło: 1000060386
Pobierz
R4vPL +6
Gdzie Wy pracujecie ze możecie sobie pozwolić na siedzenie tu o tej porze xD
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć

Cześć Mirki i Mriabelki.
Postanowiłem popełnić ten wpis, dodając jeszcze #tinder #zwiazki
Jakiś czas temu zakończyłem wieloletni związek (małżeński), nawet nastoletni bombelek here.
Praca zdalna nie ułatwiała poznawania nowych dziewczyn, wieczorem nuda doskwierała, więc postanowiłem zainstalować tindera.
Kilka fotek wrzuconych, same selfie.
W kilka dni kilkadziesiąt par, kilka rozmów i bang! Pojawiła się dziewczyna, z którą świetnie się rozmawiało. Po kilku dniach przenieśliśmy się z rozmów przez tindera na inny komunikator, a po kolejnych kilku dniach umówiliśmy się na krótki spacer.
Z krótkiego spaceru zrobiły się 4 godziny.
Przez kolejne kilka dni spotykaliśmy się na takie "krótkie spacery", aż w końcu zrobiliśmy kolejny krok i umówiliśmy się na wspólne gotowanie w domu.
Od tego czasu minęło kilkanaście dni, spotykamy się w miarę naszych ograniczonych czasem możliwości. I czuję, że nadajemy na tych samych falach.
Zmierzam do tego, że po przeglądaniu tagu #tinder można odnieść wrażenie, że nie można poznać tam nikogo ciekawego i wartościowego.
Niech zatem moje doświadczenie będzie przykładem tego, że to jednak nie do końca prawda.
Trafiają się perełki, z którymi można spędzić wartościowy czas, na wiele różnych sposobów.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Sek tym,ze trzeba być z wyglądu 8/10
Macie rację. Nie popadam w huraoptymizm, ale na razie wszystko jest na dobrej drodze.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Jak piszesz o kilkudziesięciu parach w ciągu kilku dni to jesteś przynajmniej 7/10, więc nie ma co się produkować więcej tutaj, bo to tak samo jakby chad pisał "co wy dajecie, że ciężko wyrwać loszkę, ja ubieram buty, spodnie, koszulę idę do klubu i zawsze coś przyprowadzam do mieszkania".
EOT.
Nie mam pojęcia, nie wyliczałem swojego SMV. Post wrzuciłem jako ciekawostkę, jako kontrast do tego, co przeważnie przewija się na tagu.
@Murkly z wiekiem z grubsza trafiłeś, trochę poniżej 40. W sumie nie szukałem tam używania, nawet związku specjalnie nie szukałem. Bardziej chciałem z kimś nowym pogadać, na własne
Bo piszesz, że dość łatwo przyszło ci korzystanie z tindera, a łatwo mają tam osoby przystojne i wszystkie baby.
To naturalne, że im większy wybór tym większa szansa na spotkanie kogoś nam odpowiadającego.
Przeciętny mężczyzna musi tam liczyć na cud, że trafi mu się jakaś fajna babka, a słabo wyglądający mężczyzna nie ma w ogóle po co