No i czym się przejmujesz XD trafiłeś na typową p0leczkę toksyczną manipulantkę. Rób sobie swoje i o nic nie pytaj, przynajmnirj do czasu aż Ci się takie gierki znundzą.
@mirko_anonim nie wierzę że to jest prawdziwa historia. Nigdy nie rozumiem czemu kobiety mają takie opory przed połknięciem spermy lub spustem na twarz, to przecież tylko kilka ml płynu. Można umyć zęby i twarz po wszystkim i nie ma śladu.
@mirko_anonim: sprytną furtkę zostawiła. 'chyba' ok na niweluje ewentualne dalsze potwierdzenia z jej strony. Mimo to uważam, że na twarz trzeba stosować aż do ustąpienia objawów 'chyba'
@albo_wutka_albo_buk dokładnie, jakby to robił Chad, to byłoby super i daj jeszcze. @mirko_anonim dziwna ta laska twoja, moja żona raz za czas się da na to namówić, potem mówi tylko, że chwilę jest fuj, a potem spoko. I nie trzeba wracać do tematu, a tu jakaś dziwna typiara XD
@mirko_anonim: zapytaj jej czy może lepiej tylko przy zgaszonym świetle i pod kołderka na misjonarza bo buk inaczej uważa, że to grzech i brak szacunku.
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
Właśnie byłem w biedronce i mam hot tejk na czwartek.
Wbrew temu, co twierdzą jakieś prawaki i ich klakierzy, płacenie gotówką w sklepie nie jest domeną antysystemowców i libertarian, opierających się państwowej kontroli.
Jest domeną starych bab, meneli, robotników płacących o 7 rano za setkę oraz ludzi z wypisanym na twarzy opóźnieniem umysłowym.
No i czym się przejmujesz XD trafiłeś na typową p0leczkę toksyczną manipulantkę. Rób sobie swoje i o nic nie pytaj, przynajmnirj do czasu aż Ci się takie gierki znundzą.
@
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi