Wpis z mikrobloga

A mi to szkoda Korwina. Chłop ma już 80 lat, ludzie w jego wieku mają demencję, problemy z pamięcią, odklejki itd. On też z wiekiem widać że coraz bardziej się odkleja.

Kiedyś Korwin interesował głównie młodych ludzi, zaszczepiał w nich zainteresowanie polityką, gospodarką, podatkami (w tym mnie) i można się z nim nie zgadzać, ale być z nim w jednej partii i mieszać go z błotem za niezadowalający wynik wyborczy to tylko narodowcy z gwoździem w mózgu mogli zrobić.

Z Korwina się wyrasta oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale no to jak traktują go teraz w konfederacji te narodowe przygłupy to naprawdę przykre.

#!$%@? wynik konfy wy narodowe śmiecie to między innymi "rejestr pedałów", słabość mentzena i bosaka jako przywódców, mizerne debaty, oranie mentzena przez petru, angażowanie szurów na listy wyborcze i cała masa innego gówna. Ten wynik to i tak absurd i macie farta, że aż tak dużo.

Korwin oczywiście #!$%@? masę głupot i wypowiada się na tematy o których niewiele wie, natomiast pamiętajmy ten chłop ma 80 lat i w tym wieku większość z nas będzie miała problemy z myśleniem czy wysraniem się.

Ja mu życzę dużo zdrowia, ale nie powinien już angażować się politycznie i zostać jakoś uhonorowany za tak długą działalność propagującą kapitalizm, walkę z komunistami i propagowanie wśród młodych idei kapitalistycznych, prawicowych i antykomunistycznych poglądów.

A narodowym przygłupom i konfederatom szkalującym go ch*j do dupy krzyż na plecy za sranie na człowieka dzięki któremu są w sejmie. Jedynie Mentzen potrafił wyjść w wieczór w wyborczy i wziąć odpowiedzialność za wynik partii więc chociaż tyle.
A ty Krzysiu byłeś, jesteś i będziesz śliski i większość ludzi to widzi.

#polityka #konfederacja
twojastaraglosujena_korwina - A mi to szkoda Korwina. Chłop ma już 80 lat, ludzie w j...

źródło: pobrane (1)

Pobierz
  • 6
@twojastara_glosuje_na_korwina: Tylko że w sądzie partyjnym musiał jakiś z Nowej Nadziei zagłosować za zawieszeniem Korwina również. Więc Mentzen musiał dać na to przyzwolenie.
A zawieszenie powoduje utratę bycia członkiem Rady Liderów z automatu.
Mentzen jest za to odpowiedzialny również.