Aktywne Wpisy

GangKobry +113

Melkovva_ +22
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

@wojtek-m: Jedyne do czego by mnie to zachęciło to do braku powrotu z zagranicy. Wyjechałem tydzień po maturze i wróciłem dlatego, że mogłem to zrobić bez żadnego ryzyka, gdyby czekała tu na mnie żandarmeria za nieodsłużoną zasadniczą to bym przepadł Polsce na zawsze od takich pomysłów, a tak to chociaż odprowadzam te kilka tysięcy w podatkach co
Przy okazji Francji jutro poszukam Panu dokumenty po sieci na jej temat, co do niespójności narodowej w okresie wojny (oglądałem dawno na yt). W gre Paradoxu jest ona ujęta nawet jako jeden z jej cech, ale nie o tym. Większość Francuzów uważa, że francja upada (koło 80%) taki był wynik pewnej ankiety. Tak do przemyślenia, zanim podążymy tą samą drogą.
Francja była diabelnie podzielona wewnętrznie w II WŚ (jak teraz UE), żyje Pan jakimiś mitami.
https://liberte.pl/dwie-francje-podzial-i-kolaboracja/
NATO może mieć potyczkę z Chinami. https://wykop.pl/link/7250817/chiny-przygotowaly-sie-do-wojny-xi-jinping-mowi-o-nowym-porzadku-swiata/
Bardzo jest Pan wrażliwy na punkcie Francji. Nie sugerowałem jej podziału z powodu "multi-kulti", ten nastąpił wcześniej, bo Francja też była kiedyś Imperium (nawet Pan w kolejnym poście to sam napomniał), które upadło (podobnie jak Wielka Brytania). Dodatkowo, jak Pan sam przyznał, była podzielona politycznie (niech będzie, że nie " narodowo", chociaż pewnie też na upartego bym coś znalazł). Argumentuje Pan, że Francja w 1939r miała najsilniejszą armię lądową i
Szczerze, to nie wiem, czy jest sens dłużej dyskutować, bo w dużej liczbie rzeczy się zgadzamy, chociaż nie jestem takim optymistą co do " Boskiego " NATO, to niewątpliwie doceniam wartość bycia pod jego parasolem. Nie wiem też, czy związki partnerskie w przypadku osób lgbt nie są wystarczającą instytucją,