Aktywne Wpisy

Naczelna_Hedonistka +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

josedra52 +117
Zima jest, ludziom głupie pomysły przychodzą do głowy więc warto przypomnieć.
19 stycznia, w ramach prawosławnych obchodów święta Objawienia Pańskiego, Anna Uskova chciała obmyć się w rzece. Towarzyszyli jej mąż oraz dwójka dzieci, a także przyjaciel rodziny. Na przerażającym nagraniu, jakie obiegło internet, widać moment, gdy kobieta ubrana w strój kąpielowy wykonuje znak krzyża, po czym zatyka nos, wskakuje do lodowatej wody i ślad po niej ginie. W tle słychać rozdzierające krzyki

Wczoraj dziewczyna zrobiła mi awanturę bo powiedziałem jej że super robota jak przejechaliśmy trudny odcinek rowerem: bym nie traktował jej jak dziecko.
Dzisiaj robiła coś w kuchni i miała za mała patelnie żeby wszystko do niej wrzucić o czym jej powiedziałem odparła "Jestem dorosła, będę robić jak chce"
To ja jestem p----------y czy mam rację dostrzegając, że coś z nią jest nie tak?
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez autora
Podajesz dwa przykłady, ale może to ty jesteś takim w----------m mądralą komentatorem który nie może się powstrzymać żeby czegoś nie doradzać niepytany na każdym kroku i ona zaczyna odczuwać ciężar twojego p---------a?
Powiedz mi, co by się stało gdybyś jej nie powiedział że patelnia jest za mała? Pożar by wybuchł w mieszkaniu?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi