Aktywne Wpisy

panna_kotta +2
Rynek matrymonialny po 30 to jest jakiś żart. Ciężko znaleźć przystojnego (mało kto mi się podoba), fajnego, ogarniętego faceta 30+, bo to co zostało to takie "chłopaki do wzięcia" albo dzieciaci z odzysku. Jak już się wydaje, że ideał, to nagle okazuje się, że jednak zryty beret albo jeszcze co innego. Dlatego ponawiam pytanie. Są tu jakieś ogarnięte #niebieskiepaski 30+? Pyta ładna, ogarnięta, niedzieciata i chyba fajna, w każdym razie

nieocenzurowany88 +107
źródło: temp_file4262804392098669525
Pobierz

14 dni bez alkoholu, głowa uwolniona od ciągłego chcę.
Polecam ten stan i trzymam kciuki za każdego któremu udało się dotrzeć do tego etapu.
Była partnerka pomaga psychicznie, praca znaleziona, chęci do życia wróciły.
Miłego dnia Mirki i Mirabelki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#a-----l #alkoholizm #choroba
Ze mną nie wypijesz?? Dzisiaj są urodziny etc. Dorastam do myśli, żeby się odciąć i olać nawet fajnych ludzi, którzy pomagają moim demonom!
No nic trzeba się wziąć w garść i ogarnąć. Zbyt dużo do stracenia.
Może poszukam nowego terapeuty...poprzednia pani była zbyt toksyczna dla mnie:/
Rozumiem, że ja/my mamy problem, ale tak źle wyrażała się o osobach, które potrafią korzystać z alko, że się słuchać nie dało:/ Walka, walką, ale rozum trzeba zachować....
@wrobelix1992 To masz dziwnych znajomych. U mnie już ponad połowa nie piję i leci na 0,0, a ogólnie wszyscy mają wywalone na to czy pijesz czy nie. Czasy się mocno zmieniły
źródło: 1000013304
PobierzMój ojciec powiedział że tak rzeczywiście do alkoholu przestało go ciągnąć po roku, tak że już myśli nie wracamy żeby czasem załadować klina. A w nałogu siedzial 10 lat codziennego picia po 8-12 broawarow.