Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
https://www.populationpyramid.net/pl/polska/2022/
W wieku produkcyjnym jest nadwyżka liczby mężczyzn nad liczbą kobiet. Taki trend jest na całym świecie. W Polsce mówimy o liczbach rzędu kilkudziesięciu tysięcy, ale w krajach takich jak Chiny, Indie, czy Korea Południowa są to już miliony.

Miliony młodych chłopaków którzy nic złego nie zrobili i nikomu nie zawinili, a mimo to nie mają żadnych szans na stały związek i założenie rodziny, bo po prostu nie wystarczy kobiet dla każdego.

Liczb nie oszukasz - każda kobieta może znaleźć partnera, ale nie każdy mężczyzna może znaleźć partnerkę. To jest matematyka.

Oczywiście opinia publiczna całkowicie ignoruję tę statystykę i żyje w nieświadomości wmawiając sobie że "każdy mężczyzna może mieć kobiete a jak nie ma to dlatego że ma toksyczny charakter".

Po prostu zwiąż się z osiemdziesięcioletnią babcią bro.

#statystyka #demografia #blackpill #p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski #smutek #takaprawda #przegryw #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Liczb nie oszukasz - każda kobieta może znaleźć partnera, ale nie każdy mężczyzna może znaleźć partnerkę. To jest matematyka.

@mirko_anonim: ale nie dotyczy białasów z Europy.
Najgorszy przegryw z Polski będzie atrakcyjny dla hindusek z niższych kast, afrykanek nawet latynosek z faweli - jest lekko licząc jest setki milionów kobiet patrzących w góre nawet na brzydkiego zakolaka z Polszy.

Tym prawdziwym przegrywem bez szans na żone będzie niepiśmienny zbieracz manioku
  • Odpowiedz
Najgorszy przegryw z Polski będzie atrakcyjny dla hindusek z niższych kast, afrykanek nawet latynosek z faweli - jest lekko licząc jest setki milionów kobiet patrzących w góre nawet na brzydkiego zakolaka z Polszy.

@thorgoth: Tak było. Masz na to jakiś faktyczny dowód/argument?
W sensie wiesz jak wygląda struktura migracyjna dot. Polski? Albo wiesz co wpływa na trwałość związków? Wiesz zresztą, że wcale słowianie nie są oceniani jako superatrakcyjni, gdzie brzydki słowianin miałby
  • Odpowiedz
@Eteres: nie twierdze że polski przegryw problemów nie ma.
Twierdze że większość polskiego przegrywu to towarzystwo wzajemnego poklepywania po jajeczkach.
Odnośnie tego co widziałem na własne oczy; pojedź do Ugandy i odpal w Kampali tindera z DOWOLNĄ białą mordą. Ja widziałem skutek, tobie nie będe psuł niespodzianki, sprawdź sam.
Są rejony świata, gdzie biały człowiek jest artakcyjny bo jest biały.

Ogólnie to większość problemów tego świata jest w głowie, nie
  • Odpowiedz
jest lekko licząc jest setki milionów kobiet patrzących w góre nawet na brzydkiego zakolaka z Polszy

@thorgoth: Tu akurat się zgodzę. Jakbym miał zdalną robotę z zarobkami chociaż z 1-1,5k$ netto to bym dawno w---------ł z tego dziadostwa. Robiłem wiele testów na tinderze, badoo itp. i nawet w pieprzonej sfeminizowanej hiszpanii gdzie jest nieporównywalnie więcej chadów niz w polsce miałem większe zainteresowanie niż od p0lek. Nie mówiąc już o jakiejś
  • Odpowiedz
@De_Fault: podróżowałem troche w życiu, tak zawodowo jak i turystycznie.
Biały, wysoki chłop z niebieskimi oczami i pełnym uzębieniem w wielu miejscach świata musi się kijem od kobiet opędzać. Działa kilka mechanizmów, dwa główne:
- odległość genetyczna od własnej puli
- władza podnieca, a biały człowiek z perspektywy większości swiata, szczególnie tej części gdzie globalizacja wolniej dociera to jest władca absolutnym tej planety.

Tak, to jest rzeczywistośc że chłopak z
  • Odpowiedz
@Eteres: Co do zasady @thorgoth ma racje, tj. patrząc globalnie polak w sile wielku ale brzydki na arenie międzynarodowej jest wart o wieeeele więcej niż dosłownie miliony mężczyzn bo:

- żyje w Europie
- jest biały
- nawet z niewielkim wykształceniem na pewno jest piśmienny / nie jest analfabetą
- nawet jak jest biedy u nas to z głodu nie ginie, nie musi harować 7 dni w
  • Odpowiedz
Działa kilka mechanizmów, dwa główne:

@thorgoth: Zaraz Ci napiszą że to cope i laski z biednych krajów lecą tylko na paszport i kasę. Ale oczywiście jak p0lka leci na Banglijczyka który przypłynął tratwą to tam nagle inne mechanizmy zadziałały xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mirek to działa w taki sposób:
1. Jesteś miły i dobry, przestrzegasz zasad panujących w Twojej społeczności, szanujesz prawo
2. dziewczyny Cię nie chcą bo wolą badboyów, wykorzystują Cię, robią Cię w c---a, niektóre wyśmiewają za frajerstwo (nazwa dobrego serca w j. cwaniaków i prostaków),
3. Zaczynasz zauważać, że coś jest nie tak i zmieniasz zachowanie aby się dostosować, stajesz się większym skąpcem i nabierasz nieufności do ludzi,
4. Kobiety i ludzie malują
  • Odpowiedz
I nigdy nie wyjedzie z tego kraju, żeby mieć gdzie indziej handicap wynikający z urodzenia / miejsca pochodzenia / statusu majątkowego itd.

@Dietetyq:
Dlatego natura premiuje ssaki migrujące. Dotyczy to wilków, dotyczy waleni, dotyczy to też ludzi.

Ostatnio dowiedziałem się że istnieje taki kasztan co się nazywa Gonciarz. Co by nie mówić coś tam poruchał, kawałek świata zobaczył, jakiś pieniądz zarobił.
A teraz wyobraź sobie że ktoś o jego możliwościach i predyspozycjach zostaje
  • Odpowiedz
Odnośnie tego co widziałem na własne oczy; pojedź do Ugandy i odpal w Kampali tindera z DOWOLNĄ białą mordą. Ja widziałem skutek, tobie nie będe psuł niespodzianki, sprawdź sam.

Są rejony świata, gdzie biały człowiek jest artakcyjny bo jest biały.

@thorgoth: Jest "atrakcyjny" bo widzą w nim dojarkę do dolarów. Osoby z biedniejszych rejonów postrzegają białego jako wielce zamożnego pana, który może z jednej wypłaty utrzymać ich rodzinę przez rok.
  • Odpowiedz
@Eteres: bullshit, zobaczysz to najlepiej w różnicy w podejściu do białych oraz azjatów z singapuru, hongkongu czy japonii. Kase próbują ciągnąć od jednych i drugich, o s--s białasom jest znacząco łatwiej.
Poczytaj książkę tego chłopaka który na starym rowerze przez pół roku objeżdzał wioski w sahelu. O jedzenie musiał prosić, o towarzystwo nigdy.
  • Odpowiedz
Poczytaj książkę tego chłopaka który na starym rowerze przez pół roku objeżdzał wioski w sahelu. O jedzenie musiał prosić, o towarzystwo nigdy.

@thorgoth: co to za koleś? Nie słyszałem o nim
  • Odpowiedz
@thorgoth: a to znam typa, ale on jest przystojny, 5-6/10
Ja byłem na rowerze z Malagi do Banjul, i też murzynki piszczą z zachwytu jak zobaczą białasa młodego wysportowanego, nawet na mnie z gębą 3-4/10, ale co z tego jak one często mają hiva i inne choroby,będziesz ryzykował?
Zresztą one są łase na kasę którą biały ma w porównaniu do biedy jaka tam panuje
  • Odpowiedz