Aktywne Wpisy

Krzewiciel_prawdy +1076
Shalom.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
źródło: 254
Pobierz
ev3r +311
Zycze ci milego dnia żadnych przykrosci i pomyslnosci

@thorgoth: Tak było. Masz na to jakiś faktyczny dowód/argument?
W sensie wiesz jak wygląda struktura migracyjna dot. Polski? Albo wiesz co wpływa na trwałość związków? Wiesz zresztą, że wcale słowianie nie są oceniani jako superatrakcyjni, gdzie brzydki słowianin miałby
@thorgoth: Tu akurat się zgodzę. Jakbym miał zdalną robotę z zarobkami chociaż z 1-1,5k$ netto to bym dawno w---------ł z tego dziadostwa. Robiłem wiele testów na tinderze, badoo itp. i nawet w pieprzonej sfeminizowanej hiszpanii gdzie jest nieporównywalnie więcej chadów niz w polsce miałem większe zainteresowanie niż od p0lek. Nie mówiąc już o jakiejś
Biały, wysoki chłop z niebieskimi oczami i pełnym uzębieniem w wielu miejscach świata musi się kijem od kobiet opędzać. Działa kilka mechanizmów, dwa główne:
- odległość genetyczna od własnej puli
- władza podnieca, a biały człowiek z perspektywy większości swiata, szczególnie tej części gdzie globalizacja wolniej dociera to jest władca absolutnym tej planety.
Tak, to jest rzeczywistośc że chłopak z
źródło: I%20wojna
Pobierz- żyje w Europie
- jest biały
- nawet z niewielkim wykształceniem na pewno jest piśmienny / nie jest analfabetą
- nawet jak jest biedy u nas to z głodu nie ginie, nie musi harować 7 dni w
@Dietetyq:
Dlatego natura premiuje ssaki migrujące. Dotyczy to wilków, dotyczy waleni, dotyczy to też ludzi.
Ostatnio dowiedziałem się że istnieje taki kasztan co się nazywa Gonciarz. Co by nie mówić coś tam poruchał, kawałek świata zobaczył, jakiś pieniądz zarobił.
A teraz wyobraź sobie że ktoś o jego możliwościach i predyspozycjach zostaje
@thorgoth: Jest "atrakcyjny" bo widzą w nim dojarkę do dolarów. Osoby z biedniejszych rejonów postrzegają białego jako wielce zamożnego pana, który może z jednej wypłaty utrzymać ich rodzinę przez rok.
@thorgoth: co to za koleś? Nie słyszałem o nim
I sorry, nie na rowerze tylko na hulajnodze, jeśli to cokolwiek zmienia ;)