lapko
698
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
K00tek
@lapko: ale bym sobie obejrzał, albo zagrał w takie Polomony( ͡° ͜ʖ ͡°)
127
Wykopaliskasz
@K00tek: Trzeba znaleźć jakiegoś modera, który stworzy wersję specjalną.
@lapko: Weź nawiąż kontakt z Kushim albo innym pokemonowym działaczem, który ma kontakty.
66
Morcin14
@lapko No oczywiście łódzkie jakieś cebularze tylko (╯︵╰,)
6
conamirko
@lapko: czemu Lavavel wylądował w Bieszczadach zamiast w Krakowie?!
3
matiKKS
@lapko: nie mam pojęcia o co chodzi, ale widzę cebulę w miejscu kalisza
2
siepan
@lapko: @K00tek: @Wykopaliskasz: weź idź do gości od PokemonBR, ty dasz uniwersum, oni gierkę MMO i zostaniecie milionerami. To nie heheszki, mówię serio
2
k.....i
@K00tek: mod do wiedźmina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
siepan
The Pokémon Company by roszczenia wysłało

@Wykopaliskasz: a jak tam sprawa Pokemon vs Digimon?
1
Wykopaliskasz
@siepan: Nie mam pojęcia. Nigdy nie śledziłem sprawy.

Ja wyżej pisałem o promowaniu gry marką Pokemon. W przeciwnym razie, bez promowania znaną marką, ciężko spieniężyć całkiem nową grę. Jak dla mnie da się to jedynie wypuścić jako niekomercyjny produkt o małych zasięgach, bo inaczej właściciele marki się przyczepią. Nie pierwszy projekt fanowski, który upadł w ten sposób.
1
krzaczor93
@lapko: Kilka lat temu była gra Slavic Monsters zlokalizowana w uniwersum mitów słowiańskich ale nie wiem co się stało z projektem.
1
userYGc4uxJzGewY
@lapko: czaderskie (ʘ‿ʘ)
0
Dorciqch
@lapko ej te żubrowate powinny być też na północnym zachodzie. I tam też powinien być jakiś gryfopodoby ( ͡° ʖ̯ ͡°)
0
ptu14
ptu14
Smok do Krakowa
0
msichal
@Wykopaliskasz: najpierw to trzeba by było kogoś, kto by narysował sprite'y i animacje, sama. podmianka nazw i grafik powinna być względnie łatwa
0
Wykopaliskasz
zostaniecie milionerami

@siepan: Na to raczej nie ma co liczyć. Oficjalnie nie mogą się promować jako Pokemony, a całkiem nową markę, nawet na podobnych zasadach, ciężko będzie od razu tak spieniężyć. Widzę to raczej jako modyfikacja dla fanów jednocześnie Pokemonów i Polomonów - raczej mała grupa, a nawet gdyby nagle się powiększyła, to zaraz The Pokémon Company by roszczenia wysłało.
0
KCPR
@lapko Jakiś gowno półwysep jak w Danii na północy, góry to 20% mapy a jeziora na Mazurach olane XD
0
Secla
Secla
@Wykopaliskasz: @siepan A taka giereczka Temtem? podobne też
0
piesnababy
@lapko serdeczne gratulacje Mirku za cały projekt, wspaniałe to są prace! Wołaj jeżeli będzie jakaś kontynuacja w przyszłości!
0
kre-dens
@lapko: polskie pokemony, czyli POLOMONY na konsolke, codziennie jadac do pracy gram sobie na nintendo w te cudenko. i tak! zaplacilem uprzednio za te gre odpowiednie pieniadze. ehhh marzenia scietej glowy.
0
Tytys_Bomba
@lapko czemu na Mazurach jest ta wielka poczwara. W sensie, że to nawiązanie do województwa szuwarowo bagiennego? ( ͡º ͜ʖ͡º)
0