Aktywne Wpisy

vulcanitu +116
Kolejny dzień, kolejne p----y
źródło: 1000006666
PobierzKto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

Kiedyś narzekałem na fakt że wyglądam za młodo na swój wiek ale dziś gdy spotkałem znajomą z liceum która się postarzała w ciągu 5/6 lat w okropnym tempie. Mamy oboje po 29 lat ale ja teraz sobie zdałem sprawę że naprawdę lubię wyglądać na 22/23 lata a nie jak stary chłop z dużym brzuchem i podwójnym podbródkiem i zmarszczkami. Kiedyś byłem olewamy przez dziewczyny w moim wieku że nie wyglądałem za dojrzale ale teraz to ja rozdaje karty i na sobotę już mam spotkanko z 21 letnią juleczka. Nieraz potrzeba czasu żeby zauważyć że im młodszy wygląd tym lepiej. A pomarszczone, z podkrążonymi oczami karyny niech szukają swojego Mariusza z brzuszkiem i czerwoną mordą
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #chwalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: EUg7QzhXkAEYIIw
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: NTM0LmpwYTUsUjpeXwxsIG8KbgQZVWJ2OBJ2T19AdmA1HyECHhI3ejpALwkeWT44YlljBV9Gf2RiXz4UF0N8Z3gDeEMaByl2MA
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·