Wpis z mikrobloga

@Mia900: ja mam 37 i tez nie współżyłem. Jak masz mocne zasady wiary i charakter to o takie rzeczy nie musisz pytać na portalu dla mitomanów, narkusów i gimbazy. Dla mnie byłoby to jak najbardziej ważne w każdym razie jakbyś chciała wiedzieć, tylko co to zmieni?
  • Odpowiedz
Czy według was jestem dobrą partią na rynku matrymonialnym?

- różowy, 27 lvl

- dziewica

- szczupła budowa ciała, wzrost 166 cm

- własne mieszkanie (nie na kredyt)

- stabilna praca
  • Odpowiedz
@RyanWolf: sam straciłem prawictwo niewiele wcześniej, mając duże powodzenie. Po prostu można być trochę wybrednym i z tego powodu oczywistej zalety jaką jest dziewictwo w żaden sposób nie traktowałbym jako red flag.
  • Odpowiedz
xd jestem przystojnym facetem ze sporym powodzeniem u kobiet i niby co tu się nie zgadza. Ciągle jest tak, że facet by zaruchać jako taką laskę musi posiadać z 10 różnych pozytywnych cech, a panna nawet nie musi być ładna i dlatego m. In. tak na to patrzymy (i dobrze).

@T0pi5: No nie musi być nawet łądna, zeby jakis spermiarz ja wyruchal ale co to ma do rzeczy xD Wyobraź
  • Odpowiedz
@szybki_zuk: tak, mam spore grono znajomych, chodzę często po centrum miasta i w znaczącej większości par to facet jest wyżej pod względem większości cech od kobiety. To samo potwierdza nauka. Nie wiem czemu chcesz się kłócić z tym jak wygląda świat xD
  • Odpowiedz
chodzę często po centrum miasta i w znaczącej większości par to facet jest wyżej pod względem większości cech od kobiety

@T0pi5: wyczuwam mega efekt potwierdzenia. Jakoś ja tego nie widzę :D Z resztą jak by to miało k---a działać? xD To co robiąte atrakcyjne babki skoro atrakcyjni faceci są zajęci przez te średnie kobiety? Tworzą haremy chadów? xD

To samo potwierdza
  • Odpowiedz
@szybki_zuk:
bardzo atrakcyjni ludzie często są samotni przez hipergamię, akurat o samotności pięknych ludzi miałem na statystyce nawet. Poza tym po prostu znajdują lepsze partie. Di caprio nie narzeka na brak kandydatek xD
Co do artykułów to sobie wygugluj, mogę dla beki chwilę podyskutować na wykopie, ale jak serio jesteś zainteresowany tematem to nie powinno Ci długo zejść, a nie będę tryhardować, by przekonać randoma z internetu (jeszcze z takim
  • Odpowiedz