Aktywne Wpisy

HeexxD +57
Mi to jest tak po prostu przykro, że coś co jest nowym dużym i opiniotworczym medium tak szybko przybrało kształt gdzie podawana jest znośnie manipulacja i przekaz, i zyskuje poklask wśród betonu, co więcej kształci nowy beton do którego nie będzie dało się już w żaden sposób dotrzeć. Jak nie pojawi się żadna alternatywa gdzie będzie równie "lekko, zabawnie i nowocześnie" to z każdym kolejnym rokiem prawa strona bardzo mocno będzie zysykiwac.
turism0 +140
Dla tych co głosują na Nawrota tylko dlatego żeby się „układ PO” nie domknął: przecież kadencja przyszłego prezydenta w większości będzie pokryta nie przez obecny (2023-2027) a przyszły rząd (2027-2031)… więc głosując na Nawrockiego nie dość że blokujecie ten kraj na 2 lata, to jeszcze dajecie pisowi prezydenta na odzyskanie władzy w 2027…
#debata
#debata

![Nieistniejące "masowe groby" w Kanadzie [fragment podcastu]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b3e9c9a59dcfe98620d09f1ff3af46f41f3214293e5ad1cfb44dd94b2cc371d6,q80.png)
- różowy, 27 lvl
- dziewica
- szczupła budowa ciała, wzrost 166 cm
- własne mieszkanie (nie na kredyt)
- stabilna praca
#zwiazki #rozowepaski #tinder #randkujzwykopem
@Leithain: dzbanie znasz różnice między "dalszy plan", a "totalnie żaden facet nie patrzy"?
@Mia900: bez fotki nie da rady ocenić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@T0pi5: No nie musi być nawet łądna, zeby jakis spermiarz ja wyruchal ale co to ma do rzeczy xD Wyobraź
@T0pi5: wyczuwam mega efekt potwierdzenia. Jakoś ja tego nie widzę :D Z resztą jak by to miało k---a działać? xD To co robiąte atrakcyjne babki skoro atrakcyjni faceci są zajęci przez te średnie kobiety? Tworzą haremy chadów? xD
bardzo atrakcyjni ludzie często są samotni przez hipergamię, akurat o samotności pięknych ludzi miałem na statystyce nawet. Poza tym po prostu znajdują lepsze partie. Di caprio nie narzeka na brak kandydatek xD
Co do artykułów to sobie wygugluj, mogę dla beki chwilę podyskutować na wykopie, ale jak serio jesteś zainteresowany tematem to nie powinno Ci długo zejść, a nie będę tryhardować, by przekonać randoma z internetu (jeszcze z takim