Wpis z mikrobloga

dobrze postrzegany.

@albo_wutka_albo_buk: #!$%@?ąca filozofia wykopków. Jakim cudem uważacie, ż e to jest spójne? Ruskim z trudem idzie mordowanie Ukraińców, więc powinni być dobrze postrzegani, a mi nauka na studiach łatwo przychodziła, więc wykopkowi bojówkarze powinni mi głowę ogolić. No i oczywiście, twoim zwyczajem XDXDDDDXxxxdddXd.
@Mia900 ale lipa, nagotowałem bigosu, liczyłem na ciekawą i zażartą dyskusję, a tu OP się nawet nie wypowiada, co za rozczarowanie.

W temacie - kiedyś dawno dawno temu, jak byłem młodym buntownikiem ;) to miałem taką wizję, że da się zebrać parametry opisujące człowieczka w taki sposób by każdy mógł się nimi obiektywnie opisać, wrzuciłoby się do maszyny losującej i na bazie odpowiednich wag kryteriów można by ludzi maczować. Fajna sprawa, ale
@Mia900: Powiedziałbym że bardzo dobra partia na rynku matrymonialnym, choć o wszystkim decyduje jeszcze charakter. Mieszkanie nie na wszystkich działa, też tą kartę wyciągałem.
@Mia900: bez mordy i foto figury ciężko ocenić, zrozum babo, że żaden facet nie patrzy na to czy masz mieszkanie i stabilną pracę, na takie rzeczy to mogą patrzeć różowe, nie my
@szybki_zuk: xd jestem przystojnym facetem ze sporym powodzeniem u kobiet i niby co tu się nie zgadza. Ciągle jest tak, że facet by zaruchać jako taką laskę musi posiadać z 10 różnych pozytywnych cech, a panna nawet nie musi być ładna i dlatego m. In. tak na to patrzymy (i dobrze).
I dalej kisnę z tych red flagów, że dziewica xD
@T0pi5:

Moja obecna partnerka była dziewicą w podobnym wieku (bo była wybredna, w skrócie), gdy się poznaliśmy. Pomijając aspekt, że fajnie być pierwszym to ze wszystkich moich kobiet jest najbardziej otwarta w łóżku i mam z nią najlepszy seks,

Chłopie, ale pieprzysz. Owszem, możesz przejść się w nocy po Paryżu po murzyńskich dzielnicach i nie dostać w papę, ale JAKIE JEST TEGO PRAWDOPODOBIEŃSTWO? Co kogo obchodzi, że jakiś typ znalazł na
podczas gdy dla normalnych facetów te rzeczy schodzą na dalszy plan

@czescmampytanie: Wzrost kobiety nie ma dla faceta znaczenia? Chyba dla manletow 170cm ktorzy sami sa niscy. Ja mam 187cm i bardzo zwracam uwage na wzrost u lasek. Zdarzalo mi sie olac laske dlatego ze miala ponizej 160cm.

Znaczy mialem takie dziewczyny i byly to fajne zwiazki ale ich wzrost 160cm traktowalem jako duzy minus (-2 w skali od 1 do