Aktywne Wpisy

ArnoldZboczek +362
Doprowadzenie do prokuratury zabójcy, który pod wpływem ecstasy i alpa-PHP, rozjechał rodzinę na chodniku. I tak się powinno zawsze traktować śmieci, tj. gorzej niż zwierzęta i zero szacunku, którzy pod wpływem narkotyków/alkoholu zabijają ludzi na drogach. Szkoda tylko, że prawo nie pozwala u nas na publikację wizerunku jak np. w UK, bo jego morda, dane osobowe i miejsce zamieszkania już dawno bylyby na wszystkich portalach i w gazetach.
#miedzyzdroje #wypadek #wypadki #
#miedzyzdroje #wypadek #wypadki #

kalamarnica22 +170

- różowy, 27 lvl
- dziewica
- szczupła budowa ciała, wzrost 166 cm
- własne mieszkanie (nie na kredyt)
- stabilna praca
#zwiazki #rozowepaski #tinder #randkujzwykopem
@Miziobot: Jesteś w stanie przeczytać dwa zdania ze zrozumieniem, czy to przekracza twoje możliwości?
@albo_wutka_albo_buk: #!$%@?ąca filozofia wykopków. Jakim cudem uważacie, ż e to jest spójne? Ruskim z trudem idzie mordowanie Ukraińców, więc powinni być dobrze postrzegani, a mi nauka na studiach łatwo przychodziła, więc wykopkowi bojówkarze powinni mi głowę ogolić. No i oczywiście, twoim zwyczajem XDXDDDDXxxxdddXd.
To zalezy od tego, jaki masz ryj
W temacie - kiedyś dawno dawno temu, jak byłem młodym buntownikiem ;) to miałem taką wizję, że da się zebrać parametry opisujące człowieczka w taki sposób by każdy mógł się nimi obiektywnie opisać, wrzuciłoby się do maszyny losującej i na bazie odpowiednich wag kryteriów można by ludzi maczować. Fajna sprawa, ale
I dalej kisnę z tych red flagów, że dziewica xD
Chłopie, ale pieprzysz. Owszem, możesz przejść się w nocy po Paryżu po murzyńskich dzielnicach i nie dostać w papę, ale JAKIE JEST TEGO PRAWDOPODOBIEŃSTWO? Co kogo obchodzi, że jakiś typ znalazł na
@czescmampytanie: Wzrost kobiety nie ma dla faceta znaczenia? Chyba dla manletow 170cm ktorzy sami sa niscy. Ja mam 187cm i bardzo zwracam uwage na wzrost u lasek. Zdarzalo mi sie olac laske dlatego ze miala ponizej 160cm.
Znaczy mialem takie dziewczyny i byly to fajne zwiazki ale ich wzrost 160cm traktowalem jako duzy minus (-2 w skali od 1 do
Komentarz usunięty przez autora Wpisu