Aktywne Wpisy

sportpomnikow +771
Mirki, stało się to już jakiś czas temu, ale od wczoraj wiem już to prawie na pewno i mogę powiedzieć to jasno i otwarcie: pokonałem raka.
Wczoraj odebrałem wyniki z tomografu, żadnych nawrotów i żadnych przerzutów. Wszystko zniknęło mam nadzieję, że definitywnie.
Trzy cykle chemioterapii i 36 naświetlań przyniosło skutek. Tzw. radiochemioterapia radykalna, bo na operację już się chyba nie nadawałem. Nie chcę się rozpisywać o szczegółach. Piszę o tym dlatego,
Wczoraj odebrałem wyniki z tomografu, żadnych nawrotów i żadnych przerzutów. Wszystko zniknęło mam nadzieję, że definitywnie.
Trzy cykle chemioterapii i 36 naświetlań przyniosło skutek. Tzw. radiochemioterapia radykalna, bo na operację już się chyba nie nadawałem. Nie chcę się rozpisywać o szczegółach. Piszę o tym dlatego,
źródło: 1738322721126sm
Pobierz
romek777 +2
#raportzpanstwasrodka
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.

- różowy, 27 lvl
- dziewica
- szczupła budowa ciała, wzrost 166 cm
- własne mieszkanie (nie na kredyt)
- stabilna praca
#zwiazki #rozowepaski #tinder #randkujzwykopem
@AnonimoweLwiatko: to piec czerwonych lampek :)
omijanko szerokim lukiem
ale to i tak bajt zapewne
Oczywiście, że u mężczyzn nie.
Od zawsze tak było i tak będzie niezależnie czy z poprawności mówi się o tym głośno czy nie
@albo_wutka_albo_buk: xDDD Konserwatyzm to po prostu niechęc do myślenia, świetnie to pokazujesz. "Zawsze tak było" xDD Czy można dać głupszy argument w 2023 roku? Czy tobie sięwydaje, że kultura zawsze była taka sama, że 100, 300, 800 lat temu nie było inaczej? Albo, że w rożnych
Jakby się komuś nie chciało czytać to streszczenie tego powyżej XD
źródło: temp_file2235712604570744280
Pobierzźródło: 1000010151
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@albo_wutka_albo_buk: Oczywiście, że nie co? Księdzu gwałcącemu dziecko to nie ujmuje, bo s--s faceta jest błogosławiony?
@Rasteris: i do tego stabilna praca. Zakładam, że zakonnica.
Pożegnałaś się już ostatnio to po co piszesz te eleboraty znowu XDDDDD
@niebieskatrytytka: To prawda, co sobote lazimy z kumplami i gwalcimy wszystko co oddycha. Jestesmy rzesza- 4 miliardy kutasow i wszystkie gwalca yorki.
@Mia900: nie