@FOTEL: nie no, aż tak to może nie. tylko ważne codzienne rzeczy są pomijane w tym całym wyborowym szale a p------ą o głupotach które tylko nakręcają publikę. dlatego j---ł ich wszystkich pies
@MateMizu z jednej strony sam też nie chciałbym dymac w niedzielę, a mieć czas na spędzenie chociaż jednego dnia w tygodniu z najbliższymi czy nawet gdzieś się wybrać, więc ten jeden dzień bez zakupów jestem w stanie wytrzymać.
@Wraczek: Serio to takie szczęście? Ok, wygodne, ale nie wiem czy fajnie że ludzie pracują na kasach w niedzielę. Oczywiście to moja prywatna opinia: zakaz to czysty bolszewizm
@Copperhead: Mogę się mylić bo nie pracowałem nigdy w handlu, ale etat ma 40 godzin tygodniowo, więc tak czy siak pracują tyle samo. Do tego oni i tak robią towar w niedziele, tylko po prostu sklep jest zamknięty. Studenci też weekendowo nie mogą dorabiać.
Jeśli chcemy mieć więcej czasu dla rodzin to wypadałoby zmniejszyć ilość godzin w etacie lub zamrozić wszystko w niedzielę i pozostawić tylko niezbędne do życia służby, a im
- Koalicja Obywatelska chce zlikwidować zakaz handlu całkowicie, jeśli pracownicy sklepów tego dnia będą lepiej wynagradzani i będą mieli zagwarantowaną połowę wolnych niedziel,
- Lewica się zgadza na likwidację zakazu handlu, jeśli pracownicy zostaną odpowiednio wynagrodzeni, choć musi to zaproponować koalicjant (Lewica sama nie
Może i dokonują ludobójstwa w gazie, okaleczają dzieci i znęcają się nad zwierzętami, ale za to dzięki nim mamy paliwo po 6 zł ( ͡°͜ʖ͡°) #iran #izrael #usa #zydzi #zyd #paliwo #palestyna
#zakazhandlu #humorobrazkowy
źródło: mmmmmm
PobierzAlbo po kajzerki i twarożek do Polo....
Ehhh kiedyś to byli czasy
Tersz to nie ma czasów :(
tylko ważne codzienne rzeczy są pomijane w tym całym wyborowym szale a p------ą o głupotach które tylko nakręcają publikę.
dlatego j---ł ich wszystkich pies
Studenci też weekendowo nie mogą dorabiać.
Jeśli chcemy mieć więcej czasu dla rodzin to wypadałoby zmniejszyć ilość godzin w etacie lub zamrozić wszystko w niedzielę i pozostawić tylko niezbędne do życia służby, a im
@PeterFile: @FOTEL 21. Ze 100 konkretów KO ;)
- Koalicja Obywatelska chce zlikwidować zakaz handlu całkowicie, jeśli pracownicy sklepów tego dnia będą lepiej wynagradzani i będą mieli zagwarantowaną połowę wolnych niedziel,
- Lewica się zgadza na likwidację zakazu handlu, jeśli pracownicy zostaną odpowiednio wynagrodzeni, choć musi to zaproponować koalicjant (Lewica sama nie