Aktywne Wpisy

cukierkowa +19
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
gaz_wieprzowy +34
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

Branie mieszkania bezczynszowego inwestycyjnie - sprzedaż/wynajem - na #bk2procent - opinie? Wydaje mi się, że na te parę lat fajne miejsce na lokowanie bieżących oszczędności, a w razie czego koszty utrzymania takiej nieruchomości nie są wysokie i może chwilę poleżeć. Gdzie słabe strony?
#nieruchomosci #kredythipoteczny #finanse #warszawa
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Za 10 lat beda wynajmowac imigrantom
Kto ci przyjedzie do kraju, gdzie nie ma gospodarki, bo cała gospodarka opierała się na spekulacji nieruchomościami i każdy nowobogacki "krezus", zamiast inwestować hajs w prawdziwy sposób, to kupował "mieszkania", bo za kilka lat sprzeda drożej xd
No faktycznie, super inwestycja.
a co do gospodarki to nie wiem czy smiac sie czy plakac nad twoja ignorancja. W sumie to zabawne jak malo polakow zna strukture polskiej gospodarki
@controll: za 10 lat splaca, sobie wezma normalne mieszkanie a nie taka klitke i tamto beda wynajmowac.
Teraz stopy sa wysokie, ale marze i prowizje bliskie zera. Co sie teraz oplaca za 2 lata sobie zrozumiesz
No ale glos na pis oddany, bo ceny już nie rosną, inflacja w odwrocie i kredyt bk2% :p
@controll: skoro znasz stopy % ktore beda za 10 lat to moze mi podasz numery lotka na przyszly tydzien? XDDD
Poza tym po 10 latach refinansujesz
@controll: za 10 lat? (ⴲ﹏ⴲ)/ wiesz, że pracując teraz dla USA remote 60k PLN/msc to nie jest nic szczególnego? Tyle, że jeszcze podatki, ale jest tylko 12% w Polsce i zdrowotna
źródło: Screenshot_20231004_221417_Chrome
Pobierz