Aktywne Wpisy

vieniasn +26
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +203
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

Warto dorobić sobie studia z medycyny weekendowo?
Nie mówię, że celuje w chirurgię, bardziej w jakieś pulmonologie / pediatrię cos w ten desen
Pytam poważnie
#pracbaza #studbaza #programista15k #pdk #heheszki
źródło: technik-informatyk
PobierzLubię gapić się na zabiegi chirurgiczne. Gorzej u mnie z zapamiętywaniem nazw. Zbytni za mnie generalista. Takie modus operandi zakodowane.
Ale sam chętnie bym pokibicował jakiemuś mirkowi z takimi
Wynajem lokalu czy własny?
Lekarz taki zaczyna tak zarabiać w wieku 40-45 lat dopiero (większość).
Spoko, ale ja widziałem ile nauki, czasu i poświęcenia trzeba i jednak wolę moje zarobki w domu nie mając 40 :)
https://wykop.pl/wpis/65192211/mireczki-przebranzowilem-sie-z-deva-na-kardiochiru
Problem w tym, że umysł przeciętnego wykopka nie potrafi przetrawić faktu że np. za badanie USG brzucha, które prywatnie kosztuje w sieciówce 150 zł, lekarz dostaje 50 zł brutto (taka podstawowa stawka startowa)
@B12477: Jasne, że się zdarzają, jedak mediana jest zupełnie inna. Warto też uwzględnić jakim kosztem te 50k zostało wypracowane, bo jeśli przeliczając na godziny wychodzą to 2 etaty to współczuje takiego z--------u.