Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czemu ja mam takiego pecha w życiu. Tydzień przed końcem umowy w pracy, złamałem rękę, przez co mi jej nie przedłużyli. Musiałem wrócić do rodziców. Jakiś czas później kupiłem auto, oczywiście okazało się kompletnym szrotem i musiałem dużo w nie włożyć. Wcześniej jeździłem kilka lat samochodem, żadnych szkód. Po pół roku od kupna samochodu, zaliczyłem 3 kolizję parkingowe, wszystkie z mojej winy. Oc wyniosło mnie tyle, że kupiłem je i sprzedałem samochód, tacy ludzie jak ja nie powinni jeździć. Tak samo jestli chodzi o kobiety. Każda, która poznaje, gdy wszystko zaczyna się układać, to mnie zostawia. Nie wiem, moze za duzo daje od siebie od samego poczatku i sie nudza. W dodatku psychicznie jestem już tak zmęczony tym wszystkim, nabawiłem się nerwicy. Wiem, że ludzie chorują na raka i to są prawdziwe problemy, ale ja jestem tak słaby psychicznie, nie potrafię sobie poradzić z życiem. Wszystko, co sobie ułożę, nagle zaczyna się p-------c. Czasem myślę, że ktoś tam na górze bawi się mną, daje złudne nadzieje po czym karmi się moimi załamaniami.
#depresja #nerwica #feels #zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Może zwykłe rozkojarzenie, maladaptive daydreaming. Z kobietami to też może być tak, że jesteś ciągłe rozkojarzony, zamyślony - przez to nie do końca je słuchasz, aż w końcu stwierdzają, że tak dłużej być nie może - ale z twojej strony wszystko wydaje się w porządku, bo ty czujesz się wysłuchany. Z powodu zamyślenia nie zauważasz tej drugiej osoby albo nie na tyle, na ile by tego oczekiwała.
Może też
Nemayu - @mirko_anonim: Może zwykłe rozkojarzenie, maladaptive daydreaming. Z kobieta...
  • Odpowiedz