Aktywne Wpisy
M4rcinS +200
Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#
#
Filippa +63
Nowe zamówienia w przemyśle - 19.2% r/r w sierpniu z -18.1% w lipcu.
Sprzedaż hurtowa -20.2% r/r w sierpniu, z -18.0% r/r w lipcu.
Dosyć cicho o tym, a w sumie to siada fundament gospodarki.
Dzięki podwyższonej inflacji miało nie być recesji.
#nieruchomosci #ekonomia #nbp #rpp #gospodarka
@LaurenceFass: xD Kto tak mówił? Przecież stagnacja została opisana i zaobserwowana dekady temu, jak ktoś ją wypiera to jest ekonomicznym debilem
Pytanie morze mondre morze głupie ale czy te liczby nie są podkręcone przez migrację ludności z ukrainy? W ubiegłym roku w 1 półroczu przybyło nam lekko licząc milion ludzi co przełożyło się na pewno na zwiększony popyt na rozmaite produkty i usługi czy to bezpośrednio kupowane przez nich, czy też jakoś pośrednio przez osoby je obsługujące. Teraz coraz częściej czyta się, że niektórzy ukraińcy wracają do siebie albo jadą
@opewnieJerzy: nie zapominajmy o wakacjach kredytowych :D
debile nami rządzą
Ciekawe skąd pis weźmie kasę na spłatę i obsługę zadłużenia jak wpływy lecą na pysk i to jak powyżej widać w bardzo dużym tempie.
@pastaowujkukredyciarzu: nie Polacy, tylko pisowska popierdółka, najlepiej płatny standuper w Polsce
Komentarz usunięty przez autora
@Ogau: ponad połowie? Z tego co pamiętam, pis miał 40% przy 50% frekwencji, co daje 20% Polaków