Wpis z mikrobloga

@GenetycznyDominatornik:
@Petsyk
@CiekawskaWydra
@Olo92
@wieszjo (jako niezależny expert techniki Kasjo)

Takie mam pytanie odnośnie tej walki Kasjo, vs Księżniczka do w/w.
Kursy plasują się 1.80 / 1.80 z tego co wczoraj widziałem.
Walczą w małych rękawicach.
Czy kasjo który dostał ostatnio w małych rękawicach od Zafiry ma jakiekolwiek szanse z Tyborim, który w 90 % atakuje na presji z mocnymi uderzeniami?
Tutaj garda nic nie da.
Czy to jest łatwe sianko
@CiasteczkoweMonstrumFrikFajtu nie jest żadną tajemnicą, że Tybori ma poważne problemy z tlenem i oddychaniem w momencie gdy walka się przedłuża. Do tego świetnie radzi sobie gdy może kontrolować i dominować nad przeciwnikiem jednak na wstecznym biegu, gdy jest zmuszony do walki w defensywie nie idzie mu już tak łatwo. Nie wiem w jakiej dyspozycji jest teraz Kasjusz więc ciężko się odnieść ale skoro od razu zgodził się na małe rękawice to musi
@Olo92 @Petsyk

No właśnie ta podwójna garda, która ma w nawyku, z Zadorą też próbował tak się zasłaniać do czasu przełamania go ciosami na schaby.

@Olo92 - Pamiętaj, że Kasjo zawsze chce pokazać że jego psycha nie robi sitting i może po prostu wziął ta walkę nie mierząc sił na zamiary. Zgodzenie się na małe to nie miałem już wyboru, no nie może uciec po porazce do dużych bo ludzie zaczną go
@CiasteczkoweMonstrumFrikFajtu myśle, że tutaj trzeba wziąć pod uwagę, że Kasjo to nie tylko zawodnik ale również medialny włodarz i twarz tej federacji. Prime nie ma takiego przepychu w zawodnikach jak chociażby Fame i jak widać większość main eventów tej federacji to właśnie walki Kasjo. Sam Życiński mógłby wziąć walkę nie mierząc sił na zamiary ale myśle, że w tym wypadku stały za tym również inne osoby z federacji, które doskonale wiedziały ile