Wpis z mikrobloga

@CiasteczkoweMonstrumFrikFajtu: Dla mnie Księżniczka, jego dominująca płaszczyzna to stójka, w której od początku n--------a się w małych rękawicach. Myślę, że Kasjo, nawet jeśli przyłoży się do treningów, nie zdoła odmienić wyuczonego od lat stylu walki z dużym naciskiem na podwójną gardę, która nie spełnia tak skutecznie swojej roli w małych rękawicach
  • Odpowiedz
@CiasteczkoweMonstrumFrikFajtu nie jest żadną tajemnicą, że Tybori ma poważne problemy z tlenem i oddychaniem w momencie gdy walka się przedłuża. Do tego świetnie radzi sobie gdy może kontrolować i dominować nad przeciwnikiem jednak na wstecznym biegu, gdy jest zmuszony do walki w defensywie nie idzie mu już tak łatwo. Nie wiem w jakiej dyspozycji jest teraz Kasjusz więc ciężko się odnieść ale skoro od razu zgodził się na małe rękawice to
  • Odpowiedz
@Olo92 @Petsyk

No właśnie ta podwójna garda, która ma w nawyku, z Zadorą też próbował tak się zasłaniać do czasu przełamania go ciosami na schaby.

@Olo92 - Pamiętaj, że Kasjo zawsze chce pokazać że jego psycha nie robi sitting i może po prostu wziął ta walkę nie mierząc sił na zamiary. Zgodzenie się na małe to nie miałem już wyboru, no nie może uciec po porazce do dużych bo ludzie
  • Odpowiedz
@CiasteczkoweMonstrumFrikFajtu myśle, że tutaj trzeba wziąć pod uwagę, że Kasjo to nie tylko zawodnik ale również medialny włodarz i twarz tej federacji. Prime nie ma takiego przepychu w zawodnikach jak chociażby Fame i jak widać większość main eventów tej federacji to właśnie walki Kasjo. Sam Życiński mógłby wziąć walkę nie mierząc sił na zamiary ale myśle, że w tym wypadku stały za tym również inne osoby z federacji, które doskonale wiedziały
  • Odpowiedz