Aktywne Wpisy

WielkiNos +138
Zdjęcie atrakcyjnej kobiety + podpis: Ukrainka szukająca Polaka = Grażyna uruchomiona.
#p0lka #ukrainka #grazynacore #logikarozowychpaskow #heheszki
#p0lka #ukrainka #grazynacore #logikarozowychpaskow #heheszki

Miesiąc od rozstania z #rozowypasek umówiony na dzisiaj z inną, ale no totalnie nie chce mi się iść xD straciłem kompletnie zaangażowanie tak mnie złamała ex, znam już zasady tej gry i w zasadzie jestem w stanie poderwać większość lasek ale nie chcę, nie chce się angażować, nie że boję się odrzucenia bo za dużo już mi się ich przewinęło w życiu, ale totalnie wiem, że to kolejna dziewczyna poderwana według tego

kto wygra
@Petsyk
@CiekawskaWydra
@Olo92
@wieszjo (jako niezależny expert techniki Kasjo)
Takie mam pytanie odnośnie tej walki Kasjo, vs Księżniczka do w/w.
Kursy plasują się 1.80 / 1.80 z tego co wczoraj widziałem.
Walczą w małych rękawicach.
Czy kasjo który dostał ostatnio w małych rękawicach od Zafiry ma jakiekolwiek szanse z Tyborim, który w 90 % atakuje na presji z mocnymi uderzeniami?
Tutaj garda nic nie da.
Czy to jest łatwe sianko
No właśnie ta podwójna garda, która ma w nawyku, z Zadorą też próbował tak się zasłaniać do czasu przełamania go ciosami na schaby.
@Olo92 - Pamiętaj, że Kasjo zawsze chce pokazać że jego psycha nie robi sitting i może po prostu wziął ta walkę nie mierząc sił na zamiary. Zgodzenie się na małe to nie miałem już wyboru, no nie może uciec po porazce do dużych bo ludzie zaczną go