@mirko_anonim: ja mam podobne wrażenia po Warszawie, a jestem z Krakowa, ale tu też nie jest jakoś dobrze. Generalnie loszki wyżej srają niż dupe mają, faceci to pozerka i tak się toczy ta karuzela s----------a.
@mirko_anonim: jeśli chodzi o życzliwość ludzi to dużo zależy od dzielnicy. Też mam teorie, że tam gdzie jest duże skupisko mieszkań na wynajem to ta życzliwość jest mniejsza, bo społeczność się nie integruje.
@mirko_anonim: w każdym większym mieście tak jest. Z jednej strony Julencje, co wyrwały się ze swojej wsi i coniedzielnej Mszy Świętej. Teraz są wyzwolone i dumne. A z drugiej strony klepacze z korpo co wydają cały hajs na szmaty z Guessa i drogie gadżety. I tak to się kręci.
@mirko_anonim w krakowie pekluja angole i murzyby XD to co ty chciales z bezzębnym Johnem konkurować albo z królem sawanny ktory mieszka w chstce z guwna? XD cmon nie ta liga.
@majkel88 jak guess to cebulacka biedacka marka XD ja nie wiem jak to w p0lsce jest ze tutaj jakies tanie szmaty co na zachodzie sa noszone do prac w ogrodzie w p0lsce uznawane sa za relikwie XD
@mirko_anonim: w każdym wielkim mieście w Polsce jest to samo Załóż se fake-profil kobiety - po godzinie zdasz sobie sprawę,że rynek jest totalnie posrany
@mirko_anonim: w każdym większym mieście tak jest głównie przez wieś która tu przyjeżdża i po 3-5 latach wynajmu kurnika to wielkie paniska z miasta uważają się za lepszych niż ta część która nadal siedzi w powiecie
@mirko_anonim Baby w wawie też nie odsuwają się na chodniku/przejściu. Nie wiem czego się spodziewają Idą we dwie/trzy zajmują całe wolne miejsce i myślą że ktoś będzie wskakiwał w błoto? Oczywiście że je z bara n---------m
@mirko_anonim mam te same obserwacje, natomiast daleki jestem od stwierdzeń (pojawiły sie w wątku), ze kobiety w Krakowie stawiają na chadow i ciapatych. One zwyczajnie mniej potrzebują facetów. Chłopak na pokaz, mąż jako ojciec dzieci i tyle. A najlepiej czuja sie w towarzystwie przyjaciółek.
Załóż se fake-profil kobiety - po godzinie zdasz sobie sprawę,że rynek jest totalnie posrany
Idą we dwie/trzy zajmują całe wolne miejsce i myślą że ktoś będzie wskakiwał w błoto? Oczywiście że je z bara n---------m
@mirko_anonim: Zmień sobie imię na Vikram
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: nie są
@mirko_anonim:
Jaśnie pan idzie, wszyscy mu mają robić miejsce? Może sam się odsuwaj, nie właź w ludzi?