Aktywne Wpisy

Hinode +2057
Kto z pań i panów Mirków jest za przyjęciem poprawki do regulaminu że biauek nie ma jajek proszę podnieść rękę i nacisnąć przycisk.
#sejm
#sejm

Amicia +37
Dlaczego wf w szkole jest obowiązkowy?
Często się mówi, że po to żeby dzieci się ruszały i nie były grube, ale zadajemy sobie pytanie: czy znacie choć jednego grubasa, który schudnal chociaż kilogram na wf? Bo ja nie znam, każdy grubas z roku na rok był coraz grubszy pomimo wfu, głównie z tego powodu, że nikt do cholerny nie schudnie robiąc 3 kółka dookoła hali i staniu przez 30 minut w jednym
Często się mówi, że po to żeby dzieci się ruszały i nie były grube, ale zadajemy sobie pytanie: czy znacie choć jednego grubasa, który schudnal chociaż kilogram na wf? Bo ja nie znam, każdy grubas z roku na rok był coraz grubszy pomimo wfu, głównie z tego powodu, że nikt do cholerny nie schudnie robiąc 3 kółka dookoła hali i staniu przez 30 minut w jednym
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a na koniec chcesz ubić ze mną interes. Po tym, co tu zobaczyłem, nie chcę ubić z tobą nawet muchy w kiblu!
Żenująca abstrakcja? Festiwal żenady i czysty cringe? A Memcele to właśnie wczoraj odwalił xDDDD
Poważna partia, której lider zamiast wygrywać siłą argumentów, leci tekścikami z filmów xD
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #konfederacja #neuropa #rysiekpetru #polityka
merytoryczna opozycja ze swiadomymi wyborcami xDD
Już raz to udowodnili w Poznaniu gdy pobili ludzi z transparentami PiS + PO = drożyzna
A dwa, myślałem, że konfederacja to nowa jakość wyborców i polityków.
I tylko wycinane/kopiowane tak aby nie było widać że to od tego pajaca.
@DorodnyTucznik: xDD Wskrzesił to się sam Rychu, po tym jak zjechał wielkiego memcela jak burą sukę. Gdyby memcel nie zlekceważył Ryśka i go położył w tej debacie na łopatki, to Rysiek już dawno byłby na politycznym śmietniku historii.
Widzisz, łykasz tak bezrefleksyjnie to co pepla twój guru, że nawet sam nie pomyślisz jak to się stało, że Rysiek wrócił do łask i