Wyobraźcie sobie, że na wiecu Tuska pojawia się np. Sośnierz,
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a na koniec chcesz ubić ze mną interes. Po tym, co tu zobaczyłem, nie chcę ubić z tobą nawet muchy w kiblu!
Żenująca abstrakcja? Festiwal żenady i czysty cringe? A Memcele to właśnie wczoraj odwalił xDDDD
Poważna partia, której lider zamiast wygrywać siłą argumentów, leci tekścikami z filmów xD
@SzejdiSlimSzejdi Bardzo mi się podobał występ Mentzena. Może dlatego że mimo że mam już grubo ponad 30 to nadal mentalnie jestem dzieciakiem. Mentzen umiejętnie dobiera przekaz do grupy docelowej. Niestety w przypadku przekazu do wąskiej grupy zawsze jest zgrzyt jak materiał trafi szeroko. To samo jest z programem konfederacji, zawiera on zarówno poglądy Mentzena jak też inne śmieci które pozwalają zebrać poparcie lub prezentowanie szarych poglądów w sposób skrajny( niezadowolenie z
@stannis bo pokazuje to jedno, na konwentach Konfy możesz sobie mówić co chcesz, jak chcesz i nikt Cię za to nie pobije ani nie wywali za pomocą ochrony jak to robi Lewica, Platforma czy PiS.
@zibizz1: jeśli masz 30+ lat, uważasz się za poważną osobę, a jednocześnie podoba ci się pełen populizmów program Konfy, to z całym szacunkiem, ale coś jest z tobą nie tak. Oni mają program dla idiotów, bez konkretów, same ogólnikowe pomysły, nie mające szans na wprowadzenie w życie.
@zibizz1: Nawet gdyby Memcen na scenie zdjął gacie i się zesrał to Konfiarze by go jakoś wytłumaczyli. Że to wyszukany humor zrozumiały tylko dla bardzo wąskiej grupy odbiorców, tych najbardziej merytorycznych i zainteresowanych wyłącznie gospodarką.
Prawda jest taka, że jeśli na chwilę obecną dorosły człowiek popiera konfederację to znaczy, że musi być idiotą.
@zmarnowany_czas @Elaviart zgadzam się z wami. Gdyby przedszkolaki mogły głosować to Mentzen zjawiły się w przedszkolu i bawił klockami oraz mówił "d--a" żeby im zaimponować. Oczywiście dorośli stwierdza że to szalony człowiek, ale niestety w kraju idiotów inną drogą skazana jest na porażkę ( patrzcie pan Robert Gwiazdowski) Nie po słowach a po czynach ich poznacie o akurat konfederacja spoko głosuje w sejmie zazwyczaj
@SzejdiSlimSzejdi: Merytoryka w polityce, a po co komu to potrzebne. Może pracownikom korpo którzy myślą że wiedzą jak działa ekonomia, a może starym babom które nie widzą dalej jak czubek własnej koperty z emeryturką, a może beneficiarzom 800+? Lewaki nigdy nie gadają z sensem, a jednak jest pełno kretynów którzy na nich głosują.
No rzecz w tym, że ostatnimi czasy konfa celuje chyba w trochę wyższy wiekowo target.
@SzejdiSlimSzejdi: mówisz o wieku biologicznym czy mentalnym? Bo to, że konfa celuje w mentalnych 12-latków to żadna nowość. Nawet w tym wpisie z chęcią się wypowiadają.
@SzejdiSlimSzejdi: Rysio to niech się lepiej wytłumaczy z kredytów we frankach, które doradzał gdy wszyscy wiedzieli że frank szwajcarski idzie na dno. Rysiu reprezentuje ekonomiczny liberalizm dla banksterów, dla elit którzy będą kosić kasę na szaraczkach. Już sam fakt, ze chce utrzymać ZUS dla wszystkich pokazuje, że jest resortowcem a nie żadnym liberałem. Równie dobrze Petru mógłby z Morawieckim się dogadać bo obaj reprezentują tę samą linię ekonomiczną xD
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a na koniec chcesz ubić ze mną interes. Po tym, co tu zobaczyłem, nie chcę ubić z tobą nawet muchy w kiblu!
Żenująca abstrakcja? Festiwal żenady i czysty cringe? A Memcele to właśnie wczoraj odwalił xDDDD
Poważna partia, której lider zamiast wygrywać siłą argumentów, leci tekścikami z filmów xD
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #konfederacja #neuropa #rysiekpetru #polityka
źródło: rys
PobierzNo najwyrazniej bardzo cie to obchodzi skoro wchodzisz tutaj i cos p--------z o tusku xD
źródło: F6FpjfjWEAAuu1P
PobierzPetru: Ludzie chcą od Pana konkretów
Mentzen: chcecie konkretów?
Połowa z ludzi: nie
XDD
To jest sekta
Prawda jest taka, że jeśli na chwilę obecną dorosły człowiek popiera konfederację to znaczy, że musi być idiotą.
Lewaki nigdy nie gadają z sensem, a jednak jest pełno kretynów którzy na nich głosują.
@SzejdiSlimSzejdi: mówisz o wieku biologicznym czy mentalnym? Bo to, że konfa celuje w mentalnych 12-latków to żadna nowość. Nawet w tym wpisie z chęcią się wypowiadają.