Aktywne Wpisy

Tyrande +338
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +85
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

#konfederacja #lewica #pieklomezczyzn #polityka
źródło: IMG_20230915_075844
Pobierz@Xefirex: jakie konkrety byś chciał?
@aarahon: hm, brak faworyzowania kobiet np przy dotacjach rządowych/unijnych?
@login_cwiczebny: poczekaj, dla siebie chciałbyś żeby ktoś nie mógł faworyzować kobiet w profesjach w których kobiet jest mniej?
Równouprawnienie
;)
Bredzisz.
To dlaczego nie walczą o większą ilość męskich przedszkolanek, nauczycielek, pielęgniarek? Tak samo, jeśli chodzi o studentów, też jest więcej kobiet. Gdzie równouprawnienie? Wprowadzać parytety 50%!
@aarahon: pokaż mi w polskim ładzie prawnym jeden zapis związany w jakikolwiek sposób z ogólnie pojętym zatrudnieniem lub przedsiębiorczością dyskryminujący kobiety.
Na każdy jeden podany przez ciebie przykład ja podam 5 przykładów w praktyce dyskryminujących mężczyzn.
@aarahon: A co z emeryturami? Czemu nie chcą wyrównać wieku emerytalnego? Tylko nie pieprz mi, że Tusk kiedyś chciał, bo to już dawno nieaktualne.
@Rv0000: bo o to powinni walczyć... mężczyźni?
@Rv0000: akurat parytety to bardzo głupi pomysł ale nie dziwię się że to postulujesz.
@dominowiak: dlaczego mam to robić?
@aarahon: ale równouprawnienie nie polega na tym, żeby faworyzować jakąś grupę.
Widocznie jeśli kobiety nie chcą pracować w jakimś dziale gospodarki to:
- nie
@aarahon: rozumiem, że popierasz też parytet w urzędach, w oświacie i dodatkowe punkty dla mężczyzn na kierunkach medycznych?
@aarahon: zacznijmy od zrównania wieku emerytalnego kobietom i mężczyznom
@login_cwiczebny: lub nie mogą ze względu na przepisy.
@TROLLO_LOL: jakie głupoty? Podaj przykład ;)