Wpis z mikrobloga

jakie głupoty? Podaj przykład ;)

@aarahon:

poczekaj, dla siebie chciałbyś żeby ktoś nie mógł faworyzować kobiet w profesjach w których kobiet jest mniej?

Czy to według ciebie jest równouprawnienie?
Równość praw to nie równość wyników.
czyli popierasz tylko przywileje dla kobiet, a nie równouprawnienie cucku.

@Kupamilosci: nie, o ile poprzednie źle zrozumiałeś to teraz już kłamiesz, zwyczajnie łżesz jak pies i jeszcze wyzywasz mnie co sugeruje że intelektualnie przegrałeś dyskusję i przeszedłeś do personalnego ataku. Czemu zacząłeś od kłamstwa? Czemu łżesz jak pies?

@TROLLO_LOL: nie chciałem żebyś zadawał mi pytania tylko wskazał głupotę którą napisałem. Wskazałeś pytanie ale nie napisałeś co jest w nim głupotą.
@aarahon: W tym samym poście który cytujesz wskazałem twoją wypowiedź którą uznałem za głupotę i razem z tym pytaniem czy to według ciebie jest równouprawnienie? Jednak ty zacytowałeś tylko pytanie i nawet nie odpowiedziałeś na nie i dalej rżniesz głupca o wskazanie głupoty, którą wskazałem.
W tym samym poście który cytujesz wskazałem twoją wypowiedź którą uznałem za głupotę i razem z tym pytaniem czy to według ciebie jest równouprawnienie?

@TROLLO_LOL: no ok, pytanie było do głupoty, chcę najpierw ustalić co jest głupotą w tej wypowiedzi. Rozumiesz czy mam Ci to rozrysować?
@Harven: no właśnie, jak trzeba przejść do merytorycznej dyskusji to uciekasz. Miło że pokazałeś że jesteś z tych którzy czegoś chcą ale sami nie wiedzą co.
@aarahon: No właśnie ci napisałem o tym że zacytowałem cię

o TO JEST TA TWOJA GŁUPOTA

poczekaj, dla siebie chciałbyś żeby ktoś nie mógł faworyzować kobiet w profesjach w których kobiet jest mniej?

wyraźniej się nie da tego zarysować i teraz pytanie do głupoty.
Równość praw to nie równość wyników.

ciekawe czy doczekam się teraz odniesienia czy znowu będziesz kręcił, już bardziej ci tego nie
o TO JEST TA TWOJA GŁUPOTA

@TROLLO_LOL: to głupotą w tym zdaniu jest słowo "poczekaj", "faworyzować" czy co? JA w tym zdaniu nic o równouprawnieniu nie napisałem. Żebyś mnie zrozumiał to podam ci przykład dwóch pytań, jedno będzie zawierało głupotę, drugie nie.

Pytanie bez głupoty, chcę się dowiedzieć jaką kawę zrobić.

Poczekaj, zrobić Ci kawę z mlekiem czy bez?

Pytanie z głupotą, wodą nie da się zasypać kawy bo woda jest
no właśnie, jak trzeba przejść do merytorycznej dyskusji to uciekasz. Miło że pokazałeś że jesteś z tych którzy czegoś chcą ale sami nie wiedzą co.

@aarahon: xd zesraj sie na rzadko, dziw sie ze ktos nei chce siedziec w smrodzie i sie taplać w tym tylko woli sie oddalić. zaden z moich argumentow i tak by cie nie przekonal, natomiast 15 pazdziernika kaczorek odlatuje do kaczogrodu
@aarahon:

Równouprawnienie oznacza prawną równość różnych podmiotów prawnych w ramach określonego systemu prawnego.

Równouprawnienie to pojęcie zakorzenione w ideach humanizmu oraz oświecenia. Jest nieodzownym elementem praw człowieka. Równouprawnienie przedstawicieli różnych warstw społecznych było obok wolności (liberté) i braterstwa (fraternité) głównym hasłem Rewolucji Francuskiej (égalité). Dopiero w XX wieku równe prawa w Europie uzyskały kobiety, co wiązało się z wprowadzeniem praw wyborczych dla kobiet.

poczekaj, dla siebie chciałbyś żeby ktoś nie mógł
zaden z moich argumentow i tak by cie nie przekonal

@Harven: raczej nie były by to argumenty a jedynie obrzucanie mnie gównem skoro na proste pytanie nie umiesz odpowiedzieć wprost, tak żeby zachować sens tej dyskusji ¯\(ツ)/¯
Czyli tak jak mówiłem w tym co pisałeś nie ma za krzty równouprawnienia a parytety, co oznacza że przyznałeś się do pisania głupot.

@TROLLO_LOL: tam nie napisałem o równouprawnieniu czy parytetach, sam sobie je wymyśliłeś i próbujesz mnie przekonać do swojej racji łgając jak pies. Do budy ;)