Aktywne Wpisy

Hatsune_Kitku +393
co do #!$%@? #seriale
źródło: Screenshot_20240115-112631_Firefox~2
Pobierz
p3oo1 +967
Dokładnie miesiąc temu zacząłem robić copy trading na Binance. Obiecałem zawołać wszystkich pulsujących. Mam nadzieję że uda mi się zawołać każdego :)
Podsumowanie +skrin z giełdy:
Wpłacone: 101$
Chińczyk w miesiąc zarobił: 89$
Po odjęciu prowizji giełdy i jego zysku mam na portfelu 170-180$ czyli +70-80%
Trzymam kolejny miesiąc. Kto zainteresowany - plusowac.
#kryptowaluty
Podsumowanie +skrin z giełdy:
Wpłacone: 101$
Chińczyk w miesiąc zarobił: 89$
Po odjęciu prowizji giełdy i jego zysku mam na portfelu 170-180$ czyli +70-80%
Trzymam kolejny miesiąc. Kto zainteresowany - plusowac.
#kryptowaluty
źródło: IMG_0430
Pobierz

#konfederacja #lewica #pieklomezczyzn #polityka
źródło: IMG_20230915_075844
Pobierz@Kupamilosci: to źle rozumiesz.
@aarahon: czyli popierasz tylko przywileje dla kobiet, a nie równouprawnienie cucku.
@Harven: poczekaj, jako mężczyzna chcesz zmiany prawa dla kobiet?
@aarahon:
Czy to według ciebie jest równouprawnienie?
Równość praw to nie równość wyników.
@Kupamilosci: nie, o ile poprzednie źle zrozumiałeś to teraz już kłamiesz, zwyczajnie łżesz jak pies i jeszcze wyzywasz mnie co sugeruje że intelektualnie przegrałeś dyskusję i przeszedłeś do personalnego ataku. Czemu zacząłeś od kłamstwa? Czemu łżesz jak pies?
@TROLLO_LOL: nie chciałem żebyś zadawał mi pytania tylko wskazał głupotę którą napisałem. Wskazałeś pytanie ale nie napisałeś co jest w nim głupotą.
@TROLLO_LOL: no ok, pytanie było do głupoty, chcę najpierw ustalić co jest głupotą w tej wypowiedzi. Rozumiesz czy mam Ci to rozrysować?
o TO JEST TA TWOJA GŁUPOTA
wyraźniej się nie da tego zarysować i teraz pytanie do głupoty.
Czy to według ciebie jest równouprawnienie?
Równość praw to nie równość wyników.
ciekawe czy doczekam się teraz odniesienia czy znowu będziesz kręcił, już bardziej ci tego nie
Na pewno nie przed wyborami. A może i nigdy.
@TROLLO_LOL: to głupotą w tym zdaniu jest słowo "poczekaj", "faworyzować" czy co? JA w tym zdaniu nic o równouprawnieniu nie napisałem. Żebyś mnie zrozumiał to podam ci przykład dwóch pytań, jedno będzie zawierało głupotę, drugie nie.
Pytanie bez głupoty, chcę się dowiedzieć jaką kawę zrobić.
Pytanie z głupotą, wodą nie da się zasypać kawy bo woda jest
@aarahon: xd zesraj sie na rzadko, dziw sie ze ktos nei chce siedziec w smrodzie i sie taplać w tym tylko woli sie oddalić. zaden z moich argumentow i tak by cie nie przekonal, natomiast 15 pazdziernika kaczorek odlatuje do kaczogrodu
Równouprawnienie to pojęcie zakorzenione w ideach humanizmu oraz oświecenia. Jest nieodzownym elementem praw człowieka. Równouprawnienie przedstawicieli różnych warstw społecznych było obok wolności (liberté) i braterstwa (fraternité) głównym hasłem Rewolucji Francuskiej (égalité). Dopiero w XX wieku równe prawa w Europie uzyskały kobiety, co wiązało się z wprowadzeniem praw wyborczych dla kobiet.
@Harven: raczej nie były by to argumenty a jedynie obrzucanie mnie gównem skoro na proste pytanie nie umiesz odpowiedzieć wprost, tak żeby zachować sens tej dyskusji ¯\(ツ)/¯
@TROLLO_LOL: tam nie napisałem o równouprawnieniu czy parytetach, sam sobie je wymyśliłeś i próbujesz mnie przekonać do swojej racji łgając jak pies. Do budy ;)
@blargotron: wlasnie przestalem xD
@blargotron: Też zaprzestałem nie ma sensu ten człowiek nie rozumie nawet tego co piszę.