Nowy rekord i pierwszy raz przekroczone 300km. Trasa z aż 8 zamkami po drodze z finałem w Malborku. Oprócz tego zamki, bądź ruiny w Sochaczewie, Płocku, Golubie Dobrzyniu, Radzyniu Chełmińskim, Grudziądzu, Kwidzyniu i Sztumie. Generalnie polecam, jak ktoś lubi sobie więcej pozwiedzać. Do Grudziądza, jechało się raczej średnio, noga nie podawała, męczyłem się i były momenty kryzysowe. Ostatnie 80km, to nagła odmiana, udało się nadrobić czas i zdążyć na pociąg z pewnym zapasem.
Pod sklepem między Płockiem, a Lipnem podszedł do mnie lokalny menel i nawiązała się taka rozmowa: - Pan na rowerze? - Tak - Ja też, a przed rowerem trzeba się naładować - Tak, to bardzo ważne Na to facet wyciągnął dwusetkę cytrynówki, wyzerował, wsiadł na rower i pojechał.
Czuje że zaczyna mnie brać przeziębienie, a nie mogę sobie pozwolić teraz na chorobę bo mam planowany zabieg. Co oprócz witamin i czosnku mogło by pomóc? #medycyna #choroby #pytanie
Nowy rekord i pierwszy raz przekroczone 300km. Trasa z aż 8 zamkami po drodze z finałem w Malborku. Oprócz tego zamki, bądź ruiny w Sochaczewie, Płocku, Golubie Dobrzyniu, Radzyniu Chełmińskim, Grudziądzu, Kwidzyniu i Sztumie. Generalnie polecam, jak ktoś lubi sobie więcej pozwiedzać. Do Grudziądza, jechało się raczej średnio, noga nie podawała, męczyłem się i były momenty kryzysowe. Ostatnie 80km, to nagła odmiana, udało się nadrobić czas i zdążyć na pociąg z pewnym zapasem.
Pod sklepem między Płockiem, a Lipnem podszedł do mnie lokalny menel i nawiązała się taka rozmowa:
- Pan na rowerze?
- Tak
- Ja też, a przed rowerem trzeba się naładować
- Tak, to bardzo ważne
Na to facet wyciągnął dwusetkę cytrynówki, wyzerował, wsiadł na rower i pojechał.
#rowerowyrownik #szosa #300km
Skrypt | Statystyki
@Kargeth: jeden mililitr za każdy kilometr (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)