Aktywne Wpisy

IntruderXXL +176
No cuszzz... Bark większy niż głowa... a to zdjęcie gdy jestem najmniejszym sobą, przed mutacją która nastąpi w najbliższych miesiącach
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
źródło: Plecy
Pobierz
Ricx +269
źródło: temp_file4912378804748475671
Pobierz

W #uk po 14funa na amazon w preorderze. 688 stron. Sporo.
https://www.amazon.co.uk/Elon-Musk-Walter-Isaacson/dp/1398527491/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=BIbHK&content-id=amzn1.sym.72fa84e5-4730-4039-9e38-3a9afc8c18e9%3Aamzn1.symc.adba8a53-36db-43df-a081-77d28e1b71e6&pf_rd_p=72fa84e5-4730-4039-9e38-3a9afc8c18e9&pf_rd_r=XHSW91BJKS3NMFD967H5&pd_rd_wg=U0lDP&pd_rd_r=be38cf28-0a87-4f2b-a73a-4bfbd0926421&ref_=pd_gw_ci_mcx_mr_hp_atf_m
#tesla #spacex #starlink #gielda
@Atreyu: Osobiście nigdy nie słyszałem, aby ktoś mówił o Musku jako naukowcu. Natomiast odkąd pamiętam bawią mnie ludzie, którzy czerpią jakąś satysfakcję z obalania twierdzeń ("Musk nie jest genialnym naukowcem!"), które wyłącznie w celu ich obalenia sami wymyślają. Co ciekawe, zjawisko stosunkowo rzadko występuje poza Internetem, choć to właśnie w Internecie jest najbardziej oczywiste, że obalane stwierdzenie nie padło wcześniej w dyskusji.
Nie jestem trollem, nie piszę nieprawdy,
@zibizz1: jeżeli piszesz że jego osiągnięcia polegają na "przypilnowaniu", to niewiele wam potrzeba żeby ktoś wam zaimponował
Też widzę zbieżność ze wszelkiej maści coachami tutaj, ale raczej w tym negatywnym świetle, jak łatwo sprawić żeby być dla kogoś bezrefleksyjnym autorytetem
Nie czepiaj się słówek bo to pokazuje że z całej wypowiedzi umiesz odnieść się tylko do 1%.
Nie pisałem o jego osiągnięciach.
Nie szufladkuj i nie wkładaj mnie do koszyka z innymi pisząc "wam", kierowales tekst do mnie więc nie jestem liczba mnogą.
Nie wchodz na personalne kwestie stwierdzając ile mi czego potrzeba bo nic na ten temat nie wiesz.
Nie imponuje mi ten koleś, uważam że to chory człowiek
Absolutnie nie umiesz prowadzić dyskusji. "Eee za trudne nie będę odpisywał"
Tak, coach to miało być negatywne ale skuteczny w tym jest trzeba przyznać.
źródło: tweet-1333537793335693312
Pobierz@gonzo91: Może Cię zainteresuje, że autor nowej biografii Muska udzielił parę dni temu wywiadu Lexowi Friedmanowi – podcast jest już dostępny. Isaacson dzieli się m.in. kilkoma historiami z książki ale też swoimi doświadczeniami z setek godzin spędzonych z Muskiem.
@GokuMK:
Zapewne tak, tylko skąd wiemy, że te fakty biograficzne nie były wcześniej przedmiotem "uzgodnienia" podobnie jak przebieg w samochodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Ten sam biograf jest w centrum kontrowersji ze Starlinkiem, najpierw ogłosił jedną rzecz,
@Manah: Doprecyzuj proszę, co masz na myśli.