Aktywne Wpisy
p0melo +37
Jak to możliwe że ludzi na wsiach, niewykształconych, niepiśmiennych wsioków, 30 lat temu w PRL stać było na ogromne, przestrzenne apartamentowce 200 m kwadratowych z ogródkiem?
A te wykształcone korposzczury senior java developerzy, marketing content creatorzy, project menagerzy żyją w klitkach 50 metrów kwadratowych kupionych na kredyt zaciągnięty na 30 lat? Żyją w szczurzych klatkach z kartonowymi ścianami przez które słychać kiedy sąsiad wypróznia się i spuszcza wodę w kiblu.
Efekt nieudolność c!powatych
A te wykształcone korposzczury senior java developerzy, marketing content creatorzy, project menagerzy żyją w klitkach 50 metrów kwadratowych kupionych na kredyt zaciągnięty na 30 lat? Żyją w szczurzych klatkach z kartonowymi ścianami przez które słychać kiedy sąsiad wypróznia się i spuszcza wodę w kiblu.
Efekt nieudolność c!powatych
źródło: images (6)
Pobierz
DziobakPepe +253
źródło: 20260225_015739
Pobierz

Podchodząc z dziewczyn na ulicy, z góry jestem traktowany jak dziwak i desperat
Gdzie według Ciebie szukać kobiet?
życie nie konczy sie
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: comment_1610104612VKvWoqVoPdSVaaipvDgSU2,w400
Pobierz@Energiizer
no przez znajomych a gdzie niby indziej? poznawanie online to zawsze
@mirko_anonim:
źródło: ehh
Pobierz@asdfigkzhsirnxhxk: tak tak, nie skupiaj się na związkach tylko na celach i się ułoży, a jak się nie ułoży to kończysz jako 30 latek, który nigdy żadnych relacji z kobietami nie miał i już mieć nie będzie xD
Pisałem już wyżej, że wszystkie dziewczyny z mojego kręgu znajomych są zajęte albo mnie nie chcą. Rzadko też pojawia się nowa osoba w moim towarzystwie, jak już się pojawi jakaś dziewczyna, to jest zazwyczaj nowa partnerka mojego znajomego
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
@La_Paz: jeżeli musisz szukać to już jesteś niewolnikiem
źródło: Screenshot 2023-09-09 at 12-32-56 https __preview.redd.it_i3x7tnc8rrj71.jpg auto webp&s 267c7e26b2dfbaa8db0db7ac393dad9465e4e90e
PobierzJeszcze przed lockdownem 40% ludzi przyznawało się, ze poznali się online. Do tego widać, że opcja "bar/restauracja" rośnie równolegle do online- ten wzrost to w większości ludzie którzy nie chcą powiedzieć, że poznali się na aplikacji do ONS i zamiast tego podają bar.
Zakładając utrzymanie trendów (czyli wariant optymistyczny, bo lockdown je tylko przyśpieszył) możemy spodziewać się, ze ~70% związków formuję się online.
źródło: pnas.1908630116fig01
PobierzNa tinderze są te same panny co na żywo. Tinder daje tę przewagę, że poznacie tam panny, których byście nie poznali na żywo, bo np. nie imprezują dużo itd.
To, że macie słabe mordy/bajerę/selekcję to nie znaczy, że apki to zło xD