Aktywne Wpisy

yourgrandma +151
No niestety, ale chyba miarka się przebrała...
Naprawdę myślałem, że prowadzenie sobie głupiego tagu na uboczu obok różnych afer trwających w międzyczasie na tym portalu i bycie cicho pozwoli na swobodną organizację konkursów na piosenki, jednak i mnie nie ominęło "wszechwidzące oko". Spytacie się o co w ogóle chodzi. Chętnie napisałbym, ale pic rel, a chcę, żeby ten post miał charakter informacyjny i nie został usunięty.
Także w tym momencie tag #wykopoweprzeboje
Naprawdę myślałem, że prowadzenie sobie głupiego tagu na uboczu obok różnych afer trwających w międzyczasie na tym portalu i bycie cicho pozwoli na swobodną organizację konkursów na piosenki, jednak i mnie nie ominęło "wszechwidzące oko". Spytacie się o co w ogóle chodzi. Chętnie napisałbym, ale pic rel, a chcę, żeby ten post miał charakter informacyjny i nie został usunięty.
Także w tym momencie tag #wykopoweprzeboje
źródło: sdsdsdasas
Pobierz
r5678 +139
Mam nadzieje, że gość dostanie jeszcze odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu psychicznym że musiał wyrwać jakiegoś chwasta.
#kryminalne #s---------a #bron #policja #obronakonieczna
#kryminalne #s---------a #bron #policja #obronakonieczna
źródło: Screenshot 2026-04-11 at 16-45-49 #BystrzycaKłodzka - Search _ X
Pobierz

![Pod koniec kwietnia będziemy mogli obserwować KOMETĘ C/2025 R3 [EN, 3 min]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b2730405dc7661d60a51cfbe1f9bbef57b5197f23f427528135a161e9f4c3951,q80.jpg)

A te wykształcone korposzczury senior java developerzy, marketing content creatorzy, project menagerzy żyją w klitkach 50 metrów kwadratowych kupionych na kredyt zaciągnięty na 30 lat? Żyją w szczurzych klatkach z kartonowymi ścianami przez które słychać kiedy sąsiad wypróznia się i spuszcza wodę w kiblu.
Efekt nieudolność c!powatych mężczyzn, pokolenia zoomersów, ich dorobkiem życia jest klitka 40 metrów kwadratowych ze ścianami z kartonu i odpadającym balkonem. Zapierqalają dzień dzień od 8 do 16 żeby dorobić się kartonowej klitki za milion złotych z jednym pokojem, małą kuchnią i łazienką.
Kiedyś chłop to był chłop, stawiał chałupę swoimi rękami w wieku 25 lat, kupował sam cegły i stawiał dwupiętrową chałupę. Zakładał rodzinę w wieku 27 lat, miał ogromną chałupę, kobiety wychodziły za mąż za chłopów z krwi i kości, dzieci dużo się rodziło.
To wszystko przez c!powate pokolenie mężczyzn zoomersów wychowanych przez mamusie które im kanapeczki po nosek podstawiały kiedy oni gral w gierki na komputerze, c!py a nie mężczyźni. Jak kurvva mężczyzna rozumny może brać kredyt na 30 lat na 800k żeby kupić osraną klitkę, 40 metrów, 20k za metr w której koniec końców nie da się żyć normalnie? Nie da się dzieci w takim kartonie wychowywać.
Żyjemy w czasach gdzie PRLowska kostka zbudowana 40 lat temu jest warta 2 miliony złotych na otodom, drożej niż nowe mieszkanie developerskie na Wilanowie.
Yebane c!py, senior programiści, korpo agile menagrzy, zarabiają po 20k a i tak nie stać ich na domy w których normalnie można żyć.
Wygodne pokolenie mężczyz sojaków, siedzą dupą całe życie przed komputerem.
Dobrze że AI zabiera tym wyrobnikom prace należy wypierqolić ich z klimatyzowanych biur, opasłych leniwych knurow. Chłop ma być chłop. W klimatyzowanym biurowcu to najwyżej może baba pracować a nie chłopy 20-30 letnie w sile wieku siedzą cały dzień na dupie przed komputerkiem.
Więcej bab do IT dawać, dodatkowe punkty dla bab, żeby wygonić z biur sojackich mężczyzn maminsynków.
Stary porządek powinien być zachowany, chłop ma być sliny ma dom wybudować praca biurowa jest pracą dla bab.
Męski plankton powpychał się do kobiecych prac i taki mamy efekt. Powinni domy stawiać i cegły na budowach nosić a nie siedzieć w pracy dla bab, zajmować się prigramowaniem i klikaniem w excelu.
Kto to tego dopuścił żeby chłopy w sile wieku siedziały w klimatyzowanych biurowcach robiąc lekką robotę dla bab?
Klitki z kartonu kosztują 20k za metr, 1 milion złotych klitka kartonowa kosztuje, całe życie trzeba robić na kojec jak dla psa, bo wyrosło nam pokolenie mężczyzn c!p, sojaków których marzeniem jest praca przed komputerkiem w klimatyzowanym biurowcu.
A najlepsze jest to że te niedorajdy przesuwają tindera i chcą baby tradycjonalistki która posprząta ugotuje i upierze. Ale co takie męskie wygodne c!py które doprowadziły do ogromnych wzrostu cen mieszkań swoim wygodniactwem, co takie męskie c!py mają kobietom do zaoferowania? Jeśli domu nie potrafią zbudować a 30 lat temu każdy nipiśmienny chłop stawiał dwupiętrową chałupę swoimi rękami?
#praca #korposwiat #pracbaza #studia #programowanie #pracait #it #warszawa #inflacja #pieniadze #demografia #nieruchomosci #rozowepaski #tinder #programista15k
źródło: images (6)
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
C!py na randkach chcą żeby baby im kwiaty kupowały i stawiały kawusie bo 5 zł im szkoda. Puszczają się na prawo i lewo na tinderach jak nie ta to następna. Ślubów nie chcą brać ,
Teraz z----------y jak motorynki i nic z tego nie mamy.
Mam w rodzinie takich, ktorzy w robocie tylko spali, dom wybudowany, teraz kilka tysiexy emerytury za spanie w robocie o 1ha gospodarki.
A p-------i na takich pracuja
Chyba 200 mln xD 2 mln starych złotych to było 200 zł