Wpis z mikrobloga

@ZenujacaDoomerka ostatnio musialem ostro hamować pod szkoła bo mama w czarnym suvie mercedesa mi wyjechała przed maske zawracajac po odstawieniu bombelka. chcac nie chcac jechalem za nia, po 300 metrach skróciła na nowoczesne prestiżowe osiedle ¯_(ツ)_/¯ miejsce akcji, przedmiescia warszawy
  • Odpowiedz
Oj tak, piekny okres wakacyjny jest, do gliwic dojezdzam to wszystko szybko, sprawnie bylo. Dzisiaj juz oczywiscie syf, w----------e sie suvami w jednokierunkowe pod prad, stawanie na srodku bo musi wypuscic kasztana, korki bo madka musi sie wbic wymuszajac pierwszenstwo i stajac na srodku bo jednak miejsca nie ma, oczywiscie wszystko na gliwickich blachach, bo przeciez jak oskarek nie zostanie wysadzony pod szkola w 15 letnim x3 z 2.0d albo dacii duster
harrame - Oj tak, piekny okres wakacyjny jest, do gliwic dojezdzam to wszystko szybko...

źródło: obraz_2023-09-05_122536222

Pobierz
  • Odpowiedz
Polacy to się potrafią pokłócić o byle co xD niektóre komentarze takie jadowite, że aż dziwne, że można o taką głupotę się tak w-----c xD
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka: Zabawnie się wypowiadasz i masz taki zoomerowy vibe niemniej wiem o czym mówisz. Problem leży jednak w organizacji ruchu. Autobusy i tramwaje powinny mieć swoje pasy. Nie wszędzie się da, ale tam gdzie są choćby 2 pasy ruchu w mieście- tam uważam powinien być też bus-pas. W tym momencie, jak sama stwierdzasz, autobusy stoją w korkach więc większość ludzi wybierze czekanie w swoim aucie- trudno ich winić.
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka: dokładnie, rozumiem wieźć do szkoły gówniaka 8-letniego, ale beka ze starych co jadą naokoło do pracy żeby podrzucić byka 16-letneigo do szkoły i sami tracą na tym pół godziny na dojazd więcej xD
  • Odpowiedz
A teraz korki na kilka kilometrów bo tatuś i mamusia muszą zawiezc gowniaka do szkoły bo korona z głowy spadnie jak Juleczka i Oskarek będą musieli jechać autobusem xd

@ZenujacaDoomerka: Tobie też nie spadnie ;) Miłej jazdy przepełnionym autobusem.
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka niebywała jest nienawiść wykopków do dzieci. Sami jeszcze do niedawna (albo nadal) są bachorami na utrzymaniu starych a szczekają na młodsze dzieci z alergiczną zaciętością. Co śmieszne demografia was zmasakruje a brak dzieci ściągnie na was biedę w niedalekiej przyszłości ale skąd wy #!$%@? możecie to dziś wiedzieć? Dziś was dzieci wszędzie drażnią bo nie możecie żyć wygodnie. Codziennie ktoś ma tu ból dupska o cudzie dzieci.
  • Odpowiedz
Znajomi się na mnie dziwnie patrzą gdy mówię im, że na duże zakupy jeżdżę na hulajnodze (zwykłej, a nie elektrycznej). Dlaczego? Bo to zawsze jakiś ruch i w ogóle wygodniej niż autem czy autobusem.

@adrninistrator: Kierownicą manewrujesz za pomocą gęby czy jak? Nie wyobrażam sobie jak można wracać z dużymi zakupami na hulajnodze xD Nie dziwię się, że znajomi się krzywo patrzą.
  • Odpowiedz
A teraz korki na kilka kilometrów bo tatuś i mamusia muszą zawiezc gowniaka do szkoły bo korona z głowy spadnie jak Juleczka i Oskarek będą musieli jechać autobusem xd

@ZenujacaDoomerka: różnie bywa. Moje Oskarki są do szkoły wożone, ponieważ alternatywą jest ponad godzinna droga do szkoły, wymagająca jednej przesiadki i około pół godziny marszu z buta.

A poza tym różnie bywa. W mojej okolicy dziś rano był korek jak
  • Odpowiedz