Aktywne Wpisy
Cesarz12345 +28
Mireczki czy pozwolilibyście swojej dziewczynie iść w takim stroju kąpielowym na plażę?
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
zbigniew_wodecki +441
A teraz korki na kilka kilometrów bo tatuś i mamusia muszą zawiezc gowniaka do szkoły bo korona z głowy spadnie jak Juleczka i Oskarek będą musieli jechać autobusem xd
#gownowpis
@adrninistrator: o to to. Tak moja sąsiadka. Regularnie zastawia śmietniki, dojazd towaru do miejscowego sklepu i generalnie parkuje tam gdzie nie można, ale pod jej klatką. Bo przecież nie będzie parkować "AŻ na ulicy X", gdzie normalnie są miejsca. Ta ulica X i miejsca parkingowe na niej się znajdujące są dosłownie 100 metrów od drzwi jej klatki. Ciężko tyle przejść,
Obecne dzieci są wychowywane hermetycznie w bańkach. Gowniaki po 15 lat nie ogarniają jak funkcjonuje komunikacja miejska. Boją się absolutnie wszystkiego bo pokolenie rodziców wychowało ich na spierdoksów.
Zejdź na ziemię...
@ZenujacaDoomerka: Jakie to jest niesamowicie żałosne gdy ktoś robiący tłok na drodze narzeka na innych robiących to samo. A poza tym Oskarek ma 6 lat a Juleczka 9,
Sama jedź autobusem a nie narzekasz na to co robią inni.
@r5678: Absurdalny " argument". Ja też w wieku lat 7 jeździłem na składaku po drogach publicznych. I nic mi nie było. Dziś na myśl o jeździe rowerem po zwykłej drodze mam dreszcze. A lat mam 40+. Ciekawe czy fakt, że w takim 1988 r.
@ZenujacaDoomerka: Zatem jakieś 4-5km. Rowerem po mieście zrobisz taki dystans w 10-15 minut, nigdy nie masz problemu z korkami, a w dodatku jest taniej, przyjemniej, szybciej i zdrowiej niż tłuc się autobusem.