Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +107
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lolenson1888 +2
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz

@adrninistrator: o to to. Tak moja sąsiadka. Regularnie zastawia śmietniki, dojazd towaru do miejscowego sklepu i generalnie parkuje tam gdzie nie można, ale pod jej klatką. Bo przecież nie będzie parkować "AŻ na ulicy X", gdzie normalnie są miejsca. Ta ulica X i miejsca parkingowe na niej się znajdujące są dosłownie 100 metrów od drzwi jej klatki. Ciężko tyle
Obecne dzieci są wychowywane hermetycznie w bańkach. Gowniaki po 15 lat nie ogarniają jak funkcjonuje komunikacja miejska. Boją się absolutnie wszystkiego bo pokolenie rodziców wychowało ich na spierdoksów.
Zejdź na ziemię...
@ZenujacaDoomerka: Jakie to jest niesamowicie żałosne gdy ktoś robiący tłok na drodze narzeka na innych robiących to samo. A poza tym Oskarek ma 6 lat a Juleczka
Sama jedź autobusem a nie narzekasz na to co robią inni.
@r5678: Absurdalny " argument". Ja też w wieku lat 7 jeździłem na składaku po drogach publicznych. I nic mi nie było. Dziś na myśl o jeździe rowerem po zwykłej drodze mam dreszcze. A lat mam 40+. Ciekawe czy fakt, że w takim 1988
@ZenujacaDoomerka: Zatem jakieś 4-5km. Rowerem po mieście zrobisz taki dystans w 10-15 minut, nigdy nie masz problemu z korkami, a w dodatku jest taniej, przyjemniej, szybciej i zdrowiej niż tłuc się autobusem.