Aktywne Wpisy
Cesarz12345 +24
Mireczki czy pozwolilibyście swojej dziewczynie iść w takim stroju kąpielowym na plażę?
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
zbigniew_wodecki +387
A teraz korki na kilka kilometrów bo tatuś i mamusia muszą zawiezc gowniaka do szkoły bo korona z głowy spadnie jak Juleczka i Oskarek będą musieli jechać autobusem xd
#gownowpis
Biednieją też gminy, które nie mają funduszy na działania w tym zakresie, albo jest on bardzo niski, bo coraz mniej jest autobusów szkolnych.
Jesteśmy zatem w dupie.
- bo rodzice boją się puscić małe dzieci same busem przez pół miasta
- bo plecak w #!$%@? waży
- bo odwożą samemu jadąc do pracy
- bo zbiorkom jak wspaniale nie byłby reklamowany, wcale nie jest bezpieczny i czysty a ludzie wcale
Nie, po prostu antynataliści i damskie stuleje czy jakiś denny obcy psy-ops znalazł sobie kolejny już skrajnie absurdalny powód by zakomunikować wszem i wobec 'nienawidzę dzieci i nienawidzę ludzi którzy mają dzieci, zobaczcie, najlepiej nie mieć dzieci, nie miejcie dzieci, zobaczcie jak nam przeszkadzają, nam,
@ZenujacaDoomerka: stąd się biorą pokolenia "płatków śniegu".
niestety miasta są budowane pod indywidualny transport samochodowy, jak tylko pojawiają się plany jego ograniczenia (jakieś strefy ograniczonego ruchu, zwężanie ulic, likwidacja parkingów czy rozszerzanie stref płatnego parkowania) to zaraz sranie żarem że wolność zabierają
Komentarz usunięty przez moderatora