Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Blagam czy istnieje cos na sen bez recepty co dziala? Druga noc biore l-tryptofan i 2mg melatoniny, bez zadnego efektu. Druga noc nic nie spalam, a nie odsypialam w dzien. Wczesniej bylam ne ketrelu 25mg, ale poszlam do psychiatry i mi nie chcial przepisac. Powiedzial ze to sie bierze krotkotrwalo. Mam w tej chwili bardzo ciezka sytuacje finansowa, wiec nie moge isc do kolejnego psychiatry i wydac kolejnych 200zl. Serio cokolwiek co zadziała

#bezsennosc #leki #psychiatria #ketrel #sen

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: a uprawiasz regularnie sport? kilka godzin tygodniowo musisz miec zeby spac. w aptekach jest teraz taki nowy lek bez recepty na spanie, na "d" ma nazwe ale nie pamietam dokladnie, bo dla mnie byl za mocny, chociaz 1 tabletke tylko bralem. Spałem jak zabity ale potem potrzebowałem rano kilku kaw zeby dojsc do siebie xD, niebieskie opakowanie.
Idz na psychoterapie, bo bezsennosc to czesto jest rezultat problemow z psyche,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wlasnie testuje z pateki nowosc cosma cannabis - rem sleep. jak wzialem dwie (chociaz dwoch nie wolno xD) to pierwszy raz od 3 mcy przespałem całą noc jak dziecko. Wspaniale uczucie. ale drogie, opakowanie 30 kapsulek stowke jakos.
  • Odpowiedz