Wpis z mikrobloga

@ameneos widzisz, obronca srania na balkonie i szur nie wierzacy w bierne palenie wyzywa innych od oszolomow xD

ten koles to jest kompletne dno, jak bedzie zdychał na raka to pewnie stwierdzi, ze to przez 5g xD
@gokotgo no i spoko, twoja babcia miala #!$%@? sasiada wiec wedlug ciebie mam docenic smrod papierosow xD zajebista logika, ej mojego pradziadka kopnal kon i od tego zmarl w szpitalu, docen smrod starych diesli xD
@stannis: mówię tylko o tym co możesz zrobić, a czego nie możesz. Jak Ci przeszkadzają #!$%@? sąsiedzi to możesz się wyprowadzić, natomiast najprawdopodobniej nie uda Ci się ich zmienić wpisami w internecie.
@stannis: nie bronię żadnego srania na balkonie, tylko jakbym miał takiego #!$%@? sąsiada to czym prędzej bym się stamtąd wyprowadził. #!$%@? wie o co chodzi takiemu człowiekowi, ale może to robić.
@stannis: uszanowałbym własne preferencje nie mieszkania obok osoby, która sra na balkonie. Bo to dość dziwne i nie wiadomo czego się po takim człowieku spodziewać. Sam usuwam ze swojego otoczenia dziwne osoby, z którymi nie chcę mieć kontaktu albo je akceptuję. Nie oczekuję, że zmienią się na podstawie mojego widzimisię.
Z Twoich komentarzy, w których ewidentnie próbujesz się dowartościować wynika, że jesteś sfrustrowanym młodocianym kiepkiem.

@poczucie_przemijajacej_srody: 33 level kiepek here, miło mi ()

Z równowagi wyprowadza Cię uszczypliwy komentarz. Swoją frustrację przelewasz na karty wykopu, bo nie jesteś w stanie zwrócić uwagi obcej osobie, której zachowanie Ci przeszkadza.

@poczucie_przemijajacej_srody: Robaczku, nikt i nic nie wyprowadza mnie z równowagi, tylko nie lubię jak ktoś
@stannis: no to zgłaszam to właścicielowi, jeśli jest normalnym człowiekiem to coś z tym zrobi bo sranie na balkonie nie jest normalnie. A jeśli nic nie zrobi no to ja nic nie mogę na to poradzić poza wyprowadzką. Uroki mieszkania w okolicy, w której sporo mieszkań się wynajmuje, trzeba było wybrać inną. Jedyne pretensje jakie możesz mieć to do właściciela tego wynajmowanego mieszkania, jak on nie reaguje to pozostaje Ci sprzedać
@stannis: Ty możesz zgłaszać palenie na balkonie, ja mogę zgłaszać sranie. W sumie nie wiem czy by mi przeszkadzało, bo nie miałem takiego sąsiada. Nie sram, tylko palę. Niepalący mnie nie obchodzą, dopóki mogę to robić i tyle.