Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +2
#przegryw #samotnosc #p0lka #zwiazki #takaprawda #pieklomezczyzn #niebieskiepaski #rozowepaski #stulejacontent #blackpill #depresja #pieklomezczyzn #pytaniedoeksperta #pytaniedoniebieskichpaskow #mizoginia #modameska #moda
Wszystkim hejterom, którzy uważacie, że kaszkiet jest niemodny i wyśmiewacie go, tak jak te trzy p0lki, które uśmiechnęły się na mój widok w kaszkiecie. Nie znacie się na modzie. Dobrze dobrany kaszkiet (nie do dresu, albo t-shirtu, a na przykład do takiej stylizacji jak u tego pana, czy nawet do samej koszuli) świetnie pasuje.
Wszystkim hejterom, którzy uważacie, że kaszkiet jest niemodny i wyśmiewacie go, tak jak te trzy p0lki, które uśmiechnęły się na mój widok w kaszkiecie. Nie znacie się na modzie. Dobrze dobrany kaszkiet (nie do dresu, albo t-shirtu, a na przykład do takiej stylizacji jak u tego pana, czy nawet do samej koszuli) świetnie pasuje.
#wojna #przemyslenia Ciekawe co by było jakby hitler nie był tak zachłanny i spoczął na tym co już zagarnął zamiast atakować ZSRR?
#pkp #dziendobry #porannegorzkiezale
ten koles to jest kompletne dno, jak bedzie zdychał na raka to pewnie stwierdzi, ze to przez 5g xD
Komentarz usunięty przez autora
Ej to przypadkiem nie ty srales na wycieraczke swojej babci? xD
I w takiej sytuacji oczywiscie nie zalisz sie nikomu, nie mowisz wlascicielowi mieszkania, ze najemca sra, tylko zaciszkasz zeby i wyprowadzasz sie ze swojego mieszkania? xD
@poczucie_przemijajacej_srody: 33 level kiepek here, miło mi (。◕‿‿◕。)
@poczucie_przemijajacej_srody: Robaczku, nikt i nic nie wyprowadza mnie z równowagi, tylko nie lubię jak ktoś
Dla niepalacych ty wlasnie srasz na balkonie, tak trudno to zrozumiec?
@chimeryczna_chimera: palacze odpowiadając gościowi udowadniają jego rację XDDD chyba serio tytoń szare komórki wypala
Komentarz usunięty przez autora